UA to Canada CUAET
-
друзі, підкажіть, будь ласка — якщо я лечу по visitor visa до 31-ого щоб податись на ворк перміт — чи має сенс податись / отримати якісь інші документи поки буду в Канаді? буду приблизно два тижні, потім повернусь через якийсь час, питання в тому, чи зможу я отримати всі інші документи за тими самими бенефітами CUAET (наприклад, безкоштовна страховка) коли буду влітати в Канаду вдруге
-
⚠️ CUAIS Важливе повідомлення і чудова новина 🇨🇦🇺🇦 Canadian Immigration and Citizenship видаватиме і далі в аеропортах, ПІСЛЯ 31 березня 2024 року, Open Work Permit для власників візи W-1 за програмою CUAET. Чекаємо на деталі від IRCC! Ми в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чати Канади YouTube channel | Instagram
-
Этот пост у них на официальной странице Так же они тегнули IRCC Но и так же написали, что информация пока нуждается в уточнении 😅
-
Добрий вечір! Пишу резюме за гарними цінами(пенсіонерам, багатодітним та учасникам бойових дій зі знижками, бо все розумію) Пишу професійні резюме, а також супровідні листи, даю рекомендації щодо працевлаштування та комунікаціями з менеджером із працевлаштування Пишіть в особисті повідомлення за консультацією
-
Может продолжат выдавать ВП, но уже без сноски CUAET, т.е. уже без возможности получать выплаты и бонусы другие
-
Bonjour à tous je suis ici pour témoigner de cette bonne entreprise j'avais peur au début mais maintenant je sais que Mme Malaiakarajatrade est réelle car je viens de recevoir mon bénéfice de 65 000$, je sais que tout le monde a peur en ce moment à cause de tant d'arnaque mais je recommande à vous tous, si vous êtes intéressé, veuillez cliquer sur le lien pour lui écrire par télégramme t.me/Malaiakarajatrader t.me/gmglobaltraders
-
Чому не можуть? Віза не анулюється в паспорті, вона просто залишається візою без бенефітів
-
Так, але там написано про візу W-1, багато хто (наприклад я) отримав V-1 (туристична) + лист для ВП. То, якщо я б заїжджав після, то пшик. Але тут дійсно треба чекати роз’яснення
-
Закреплённое сообщение читали?)
-
POE LOI Letter of introduction