UA to Canada CUAET
-
Я его и указала при регистрации, но думаю, это ни на что не влияет
-
В какой момент становишься налоговым резидентом Канады — когда получаешь work permit, или когда получаешь cin?
-
А хтось може пояснити механізм зарахування коштів ) Типу 5 робочих днів це потрібно щоб відобразились на рахунку чи на протязі 5 днів у будь який момент переводять? Чи гроші зараховуються в моменті одразу ?
-
Ні, не робочий, це ж наче Easter Monday, точно знаю, що Калгарі Транзіт працюють, бо я в них вчора була і сказали, що вони, на відміну від усіх інших установ працюватимуть за скороченим днем
-
Понеділок робочий день в Канаді? Бачу банки працюють, а державні установи?
-
когда появляется постоянное место жительства и/или когда вы проведете в Канаде больше 183 дней в календарном году
-
Зазвичай займає 3-5 робочих днів, з досвіду тих хто писав. Але офіційно - якщо не прийшли протягом 15 днів, то треба писати у підтримку
-
вам відповідь, яку давали раніше ніяк не підходить? t.me/UAtoCanada/303871
-
Ребят всем привет 👋 Подскажите пожалуйста какой-то хороший и не очень дорогой бар в Торонто. Хотим с друзьями пойти вечером. Заздалегідь дякую і всім гарного вечора!😄
-
Підкажіть будь ласка, дитині далі візітор рекорд на кілька місяців, бо не врахували інший паспорт. Я можу попросити study permit для неї на три роки?
-
І ще таке питання, якщо я подаю запит на study permit для дитини на три роки, чи не має проблеми якщо її потрібно виїхати поки цей перміт робиться? Дякую
-
На скільки днів дають житло в Монреалі
-
Чи можна перевести кошти з канадської карти на Українську? Та чи можна користуватися епл пей канадською картою у Європі?
-
Ну вас поселили ? Скажите спасибо , кому как везет
-
Краще сказати, що евакуація, якщо не хоче втратити статус укр, і якщо витримані терміни ( була відсутня в Польші менше ніж 1 місяць).
-
Меня поселили в каком-то селе
-
Кто нибудь сейчас есть в аэропорту Торонто ?
-
В понеділок були точно в цей час
-
Здравствуйте. Прилетели в Торонто терминал 1 , здесь нет волонтёров. Спрашиваем у людей в форме , отвечают не знаем , где-то были. Они в такое время работают и примерно где должны находиться?
-
Хтось може підказати-при продовженні ворк перміту потрібно старий чи новий паспорт вказувати? Я так розумію, що новий, але виникає питання, як вони повʼяжуть цю заявку зі старим ворк пермітом і паспортом?
16 Jan 2023, 06:08
264672/286191
17 minutes ago