UA to Canada CUAET
-
здравствуйте, для карточки обязательно нужен sin номер?
-
Интересно есть ли в канаде все эти валлеты которые они хотят 😏 Я о таких даже и не знал. Но у нас тут свои как бы, поэтому ни о чем еще не говорит
-
Надо же, удивительно! :)
-
Я не спец, но решил залезть в гугл, почитать что это за веном такой. На многих сайтах пишут что это скам, от арабских эмиратов. И компания Iceberg Capital (с которой они заключили сделку) не несет ответственности за веном и их блокчейн.
-
Вітаю! Підскажіть , будь ласка, хто проходив медичне обстеження в Торонто, в якій клініці більш ціна дешевша ))))) Дякую!
-
Да.Только кэш,очень быстро все делают.
-
Там для CUAET 90 + 30 x-ray?
-
120$
-
Для банківської картки можуть попросити SIN. Як пощастить
-
Скорее всего 120 + хрей
-
Нет,90+снимок
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка в Едмондоні хто робив мед огляд платили за анкету 250$, рентген 40$ і ще й аналіз крові?
-
С 14 часов начинают регистрировать на расселение
-
Доброго дня. Маю питання, можливо хтось стикався. Медогляд проплатила. Чи є така функція, де ти можеш надіслати квитанції і тобі повернуть гроші. Читала десь, але не пам'ятаєю. Дякую за відповідь.
-
Доброго дня підкажіть номер візи для квитків це горизонтальний номер (Document No) чи вертикальна червоними літерами?
-
О, мені взагалі 250+80+50 написали в одному центрі. Я знайшла потім за 125+30+50
-
Теж зробили без сін. Лише паспорт й work permit)
-
Я вчора робила банк. карту, ніхто сін не питав, тільки wp i паспорт.
-
У нас спрашивали есть ли , но особо не смотрели . Вчера в отделении аэропорта Торонто которое единственное работало , правда ждали по записи около 7 часов
-
Оттава www.eventbrite.com/e/ottawa-career-fair-and-training-expo-canada-april-10-2024-tickets-722997905197?aff=ebdssbdestsearch&keep_tld=1
16 Jan 2023, 06:08
264788/286229
less than a minute ago