Доброго дня.
🆘‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️
Прибули до Канади 31.03. WP видали.
АЛЕ СТАЛАСЯ ХАЛЕПА!
❓Чи може хтось проконсультувати, як спiлкуватися з авiaкомпанiями, коли вiдмiнила рейс Air Canada, але бiлети купленi через Turkish Airlines? Першi нiчим допомогти не можуть. А представникiв туркiшiв у аэропорту Монреаля нема фiзично з вечора 31.03 аж до наступноï середи😳. По телефону нiчого вирiшити не можуть - кажусь чекайте имейл. На офiцiйному сайтi я вiдмiтилася ще перед вильотом 29.03! Кожен день ïх задoвбую по телефону. Але вони досi нiчого не зробили. Готель, таксi - все самостiйно. Але перймаюсь, що час тане, грошi теж. Як вiд них вишкрябати компенсацiю? Я розумiю, що вони повиннi просто замiнити бiлети, компенсувати готель, таксi. Aле чи реально це зробити постфактум?
Якщо я куплю самостiйно бiлети (я можу, але витрачу останнi грошi, що маю), але компания мабуть буде компенсувати лише вiдмiнений рейс - а там копiйки😳 у порiвняннi з сьогоднiшнiми цiнами.
Хтось стикався з таким випадком?
Чи може у Монреалi э якась организация, що може допомогти I посприяти. Щось треба робити, але вже не розумiю як довго це може тривати. Вперше в Канадi I вперше в такiй дупi. Всi канадцi чудовi I дуже пiдтримують морально. Але вже мандражую сильнiше, бо час плине. Мене чекаэ роботодавець в Британськi Колумбiï🙈, а я застрягла.