UA to Canada CUAET
-
А скільки часу ви чекали?
-
дякую
-
Доброго дня. 🆘‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️ Прибули до Канади 31.03. WP видали. АЛЕ СТАЛАСЯ ХАЛЕПА! ❓Чи може хтось проконсультувати, як спiлкуватися з авiaкомпанiями, коли вiдмiнила рейс Air Canada, але бiлети купленi через Turkish Airlines? Першi нiчим допомогти не можуть. А представникiв туркiшiв у аэропорту Монреаля нема фiзично з вечора 31.03 аж до наступноï середи😳. По телефону нiчого вирiшити не можуть - кажусь чекайте имейл. На офiцiйному сайтi я вiдмiтилася ще перед вильотом 29.03! Кожен день ïх задoвбую по телефону. Але вони досi нiчого не зробили. Готель, таксi - все самостiйно. Але перймаюсь, що час тане, грошi теж. Як вiд них вишкрябати компенсацiю? Я розумiю, що вони повиннi просто замiнити бiлети, компенсувати готель, таксi. Aле чи реально це зробити постфактум? Якщо я куплю самостiйно бiлети (я можу, але витрачу останнi грошi, що маю), але компания мабуть буде компенсувати лише вiдмiнений рейс - а там копiйки😳 у порiвняннi з сьогоднiшнiми цiнами. Хтось стикався з таким випадком? Чи може у Монреалi э якась организация, що може допомогти I посприяти. Щось треба робити, але вже не розумiю як довго це може тривати. Вперше в Канадi I вперше в такiй дупi. Всi канадцi чудовi I дуже пiдтримують морально. Але вже мандражую сильнiше, бо час плине. Мене чекаэ роботодавець в Британськi Колумбiï🙈, а я застрягла.
-
Ой забыла Торонто
-
Город хотя бы напишите.
-
Добрый день всем. А подскажите пожалуйста адрес центра, где делают SIN? Приехали уже по второму адресу и всем мимо 🫠 📍Toronto Спасибо 🙏🏻
-
вы все это время находитесь в Монреале? а зачем? вы же на это вероятно потратили уже больше денег, чем стоит новый билет, к тому же это местный перелет. покупайте новый, потом все решите, как вам уже в местных группах писали. тем более раз вас по приезду ждет работодатель, значит деньги не последние. а если компания будет компенсировать только отмененный рейс - это случится независимо от того, когда вы до них достучитесь - просто вы в итоге потеряете не только деньги, но еще и время
-
Якщо квиток застрахований то безкоштовно.якщо незастрах то незможете
-
Понимаю, но все там люди, не звери. Можно договориться и найти пару мест на следующий рейс
-
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста для охип нужен син номер? Стоимость в очередь на син , часа три не меньше стоять. Думаем может съездить оформить охип, если син не нужен.
-
откуда информация ?
-
Так, у мене так само !
-
это не так - ответственность несет продавец билета
-
Як я розумію, представники AirCanada мають видати новий квиток. Якщо вони цінують своєю репутацією. Неважливо що квитки купувались через турків. Хто відмінив - той й допомогає
-
Подскажите кто приезжал 1-2 апреля в Канаду, дали wp или уже не дают🤔
-
Подскажите , сколько щас +/- ждать вклейку визы ?
-
maps.app.goo.gl/AhouNiLrxq92pwFXA?g_st=it
-
sin не нужен для ohip
-
на ресепшене дали их номер 4383374926
-
Привіт всім. Скажіть будь ласка, чи можливо податися ( і отримати ) на ворк та стаді перміту, маючи візи . Не вдалося з дітьми виїхати до кінця дії програми. Чи може хтось порадити когось, хто б міг би допомогти з даними заявками і т.д. ? Дякую .
16 Jan 2023, 06:08
about 2 hours ago