UA to Canada CUAET
-
вот что я нашел кстати Українці, які подали аплікації під час заходів CUAET та вказали, що вони мають намір працювати в Канаді, будуть і надалі отримувати дозвіл на роботу, коли прибудуть до Канади. Таке повідомлення від IRCC було надіслане провінційним урядам. Однак, інші програми підтримки згортаються. Тож, якщо ви збираєтеся прибути до Канади, добре вивчіть умови провінції, куди ви їдете. Наприклад, в Онтаріо, тимчасовому резиденту неможливо отримати картку медичного страхування без роботи, на якій треба відпрацювати мінімум 6 місяців.
-
Моя ж ты лапочка . Полегчало ?С такими соотечественниками и враги не нужны
-
Прекрасная яркая внешность :) И внутренне тоже. А к чему вы вообще о внешности заговорили то? Это имеет какое то отношение к визами, миграции или поведению баблотуристов?
-
😂😂😂😂😂
-
отличный пример теоремы эскобара 😏
-
Підкажіть, якщо на дебітову картку зробити перевод коштів з-за кордону, при цьому є ворк перміт, але ще нема сін номеру та знаходжусь в Канаді менше 183 днів (тобто не є податковим резидентом), чи маю я платити податки з цих грошей? Чи подактове резиденство наступає з момента отримання ворк перміту та все, що заходить на карту, вже оподактовується?
-
ну це не особисті, тобто зайдуть від іноземної компанії як свіфт платіж
-
Перекладывать деньги из одного кармана в другой можно без налогов ;)
-
ваши личные средства не облагаются налогом
-
А в назначении платежа будет указано, что это зарплата?
-
Добрый день! Чтоб податься на фин помощь 2 взрослым (муж и жена) нужны два отдельных счёта?
-
Зависит он назначения платежа. Если помощь, подарок или личные средства - нет. Если юр лицо, узнавайте у них, что они напишут там, они редко могут делать подарки.
-
автоматически с вас никто ничего не возьмет. если задекларируете этот платеж как доход - заплатите налоги. не задекларируете - не заплатите. а чтобы налоговая сама спросила, что это за платеж, надо сначала под полный аудит попасть, в котором все операции по счетам запросят
-
Я. Если ещё актуально
-
google, … а так я писал про open wp, если что …
-
🚀Хочешь поднимать 100 $ каждый день? 🛑БЕСПЛАТНОЕ обучение для каждого. Занятость до 2-х часов в сутки ✋🏻18+ 💎Хочешь к нам? Пиши мне 👉 @s_usdt_s
-
Хто знімав обмеження з work permit скільки у вас часу це зайняло?
-
вы можете им писать и звонить, они вполне отвечают на письма. месяц-полтора - норма
-
Підкажіть які строки отримання українського police certificate з Торонто, та чи потрібно з ними follow up та як. Відправив повний пакет з усім потрібним у Торонто 20 лютого. Наразі після 40 днів нічого не прийшло так по трекінг номеру зворотнього конверта новин немає. Дякую.
-
Всім доброго дня ! Скажіть будь ласка чи є такі УКРАЇНЦІ які працювали і жили в Європі і вирішили переїхати в до Канади , Чи краще в Канаді? Чи зарплата більша ? Чи воно того варто ? І чи не шкодуєте що так зробили ?
16 Jan 2023, 06:08
265965/286021
30 minutes ago