UA to Canada CUAET
-
На сайте Манитобы читайте программы иммиграции Там всё указано 😌
-
У нас та же история. У детей виза oneway. поэтому надо делать новую визу. Искать в Ютубе видео по словам меняем foil-less на многоразовую. Там девушка очень подробно рассказывает как это сделать
-
Є один плюс, який забули - дуже далеко від спідорашки
-
Я хотів сказати що цікаве для кожного своє Те що вам добре, смачно, цікаво буде цілком навпаки для іншої людини Ніхто ніколи не може дати відповідь навіщо та що вам дасть Канада. А той хто скаже, той буде або брехати, або маніпулювати.
-
я вам больше скажу, Манитоба закрывает стрим эмиграции и в конце апреля будет последняя выборка.Так что всю инфо только на оф сайтах смотрите
-
У ребенка виза в паспорте. Это никак не foil-less.
-
читайте закрепленное сообщение
-
Просто наткнулся
-
Кто-то открывал счёт в banque nationale в Монреале?
-
Ну в порівнянні з Європою Канада досить нудна країна. Дуже крута природа, але крім природи з точки зору розваг/архітектури/мистецтва/освіти/івентів/можливості подорожувати/історичності ітп Канада звісно програє Європі чи Штатам. Я при цьому звісно не хочу знецінювати нічий вибір, життя це не тільки споглядання собору святого Марка чи рейв на Ібіці
-
Ну, як мені сказав товариш, живе в Ванкувері вже декілька років, то тут треба працювати 160-180 год в місяць, і 14 днів відпустки в рік. То там часу особливо немає на споглядати)) Для порівнянні в ЄС мені досить комфортно з 140-160 год і 39 днів відпустки 😅
-
Наприклад Румунія/Болгарія/Польща
-
Ну, у нас зараз 4 планують 6 зробити, але яка різниця? Всерівно без роботи сильно не посидиш
-
Німеччина, Чехія
-
В якій країні ????
-
Не все так погано. За 5 років можна отримати пмж
-
Ребят, кто в Монреале оформлял мед.страховку? Заполняли документы на сайте или куда-то надо идти? Не пойму из закрепа по ссылке.
-
В Європі "ти" майже завжди будеш тимчасово !!! Крім Польщі майже отримати ПР не можливо в жодній країні. В Іспанії близько 7-8 років треба витратити, і шанси мізерні. В Італії ще гірша ситуація. Про Австрію, Нідерланди та Бельгію взагалі можна забути.
-
Та все норм в ЄС с ПМЖ, це якісь байки про неможливість. Я ще й дуже впевненний, що буде спец стрим для українців потім. Подивіться народжуванність і природнє відновлення нації в країнах ЄС, зрозумієте чому така думка
-
Стосовно Румунії - я там жив рік, і країна дуже приємно вразила. Медицина, дороги, природа, ціни, люди які повертають загублені речі, сервіси. Города як Брашов/Клуж будуть краще для життя ніж Монреаль. Я думав що в Румунії все погано, а виявилось що у крупних містах дуже високий рівень
16 Jan 2023, 06:08
266059/286223
24 minutes ago