UA to Canada CUAET
-
Ребят, кто в Монреале оформлял мед.страховку? Заполняли документы на сайте или куда-то надо идти? Не пойму из закрепа по ссылке.
-
В Європі "ти" майже завжди будеш тимчасово !!! Крім Польщі майже отримати ПР не можливо в жодній країні. В Іспанії близько 7-8 років треба витратити, і шанси мізерні. В Італії ще гірша ситуація. Про Австрію, Нідерланди та Бельгію взагалі можна забути.
-
Та все норм в ЄС с ПМЖ, це якісь байки про неможливість. Я ще й дуже впевненний, що буде спец стрим для українців потім. Подивіться народжуванність і природнє відновлення нації в країнах ЄС, зрозумієте чому така думка
-
Стосовно Румунії - я там жив рік, і країна дуже приємно вразила. Медицина, дороги, природа, ціни, люди які повертають загублені речі, сервіси. Города як Брашов/Клуж будуть краще для життя ніж Монреаль. Я думав що в Румунії все погано, а виявилось що у крупних містах дуже високий рівень
-
Сенс ПМЖ тих країн, щоб потім шукати заробітки в сусідніх країнах. Тим більш стільки часу на то витратити .
-
Подскажите, у вас получилось оформить страховку?
-
В Німеччині, Бельгії, Нідерландах закривши очі, пальцем попадеш або в румуна, або в поляка )))
-
😂😂😂 ну да )))) я і написав, що крім Польщі майже ніде. А Румунія, то за такий період треба мати добре терпіння, щоб там жити )
-
Можна просто відштовхнутись від логіки. Чи ви десь зустрічаєте німця, голландця чи австрійця, бельгійця які працюють в сусідніх країнах ???? І подивіться на поляків, руминів та болгар.
-
То ви дуже необізнані про життя в «маленьких» країнах ЄС. В Румунії, Польші або Литві наприклад досить непогано жити, не дивлячись на те, що вихідці з цих країн ідуть у Німеччину і т.д. Й ПМЖ також можна отримати, якщо просто дотримуватись умов ( а вони так, можуть бути жорсткі, можуть навіть гади потребувати знання мови 🙃 )
-
Нууу))))))) вище 60 на рік вже важко знайти, за 70 тебе будуть палець вставляти, за 80 руку
-
Ще й природа в Європі набагато красивіша і краща і приємніша!
-
Це як байки, що в Канаді немає роботи 🤷♂️
-
Це як ми) але це не значить що Канада така гарна. Якщо відверто, то я розчарований
-
Мені достатньо бачити майже по всій Німеччині поляків. На фермах, фабриках , складах. За багато років працюючи по всіх країнах ЄС з кожним роком поляків стає більше в Німеччині та Голандії.
-
Поляндія почала розвиватися дуже швидко
-
Ради интереса почитайте, например, в польских группах, сколько поляков сейчас возвращается на родину из той же Германии и Канады. Уровень жизни меняется в лучшую сторону. А вот в Канаде всё катится вниз...
-
не объясняйте, вы не отвечаете мне на мой вопрос а рассказываете про декларацию, которая мне не интересна
-
Порівняйте Катовіци зараз і 10 років назад. Це просто небо і земля. По темпам зростання ВВП до широкомасштабного вторгнення Польща була однією з лідируючих країн в світі,якщо я не помиляюсь. Це звісно ефект відносно низької бази. Але менше з тим
-
І 10 років прожив в інших країнах. Італія, Іспанія, Німеччина. Є з чим порівняти.
16 Jan 2023, 06:08
266075/287142
about 2 hours ago