UA to Canada CUAET
-
Ще й природа в Європі набагато красивіша і краща і приємніша!
-
Це як байки, що в Канаді немає роботи 🤷♂️
-
Це як ми) але це не значить що Канада така гарна. Якщо відверто, то я розчарований
-
Мені достатньо бачити майже по всій Німеччині поляків. На фермах, фабриках , складах. За багато років працюючи по всіх країнах ЄС з кожним роком поляків стає більше в Німеччині та Голандії.
-
Поляндія почала розвиватися дуже швидко
-
Ради интереса почитайте, например, в польских группах, сколько поляков сейчас возвращается на родину из той же Германии и Канады. Уровень жизни меняется в лучшую сторону. А вот в Канаде всё катится вниз...
-
не объясняйте, вы не отвечаете мне на мой вопрос а рассказываете про декларацию, которая мне не интересна
-
Порівняйте Катовіци зараз і 10 років назад. Це просто небо і земля. По темпам зростання ВВП до широкомасштабного вторгнення Польща була однією з лідируючих країн в світі,якщо я не помиляюсь. Це звісно ефект відносно низької бази. Але менше з тим
-
І 10 років прожив в інших країнах. Італія, Іспанія, Німеччина. Є з чим порівняти.
-
Зато наши здесь уже мечтают получить канадский паспорт и свалить отсюда в штаты, ибо там зарплаты повыше 🙂
-
Інфраструктура, сервіси
-
6 років безвиїзно жив і працював.
-
Вы очевидно не жили в Польше 😂
-
Що в тій Польщі розвивається ???? В порівнянні з 2016 роком, коли за годину платили 12 злот, а на сьогодні нехай 25. В два рази. А ціни на житло та харчування?? В Польщі ціни на сьогодні як в інших країнах ЄС, а ЗП в рази менша. Про який розвиток мова йде ? Хто повертається ?
-
Так второй пример получения ТИПО Wp привели в неправильности заполнения декларации(не там поставили типо галочку),а вам объяснялось что декларация и выдача Wp не как друг с другом не связаны.Ну а первый пример-первоапрельская шутка скорее всего
-
Вы ж в курсе про размер налогов в Канаде?
-
Одно дело сидеть в Европе в бесплатном жилье на пособии, другое - отдавать треть дохода на содержание тех, кто сидит в бесплатном жилье на пособии) учится в универе, чтоб зарабатывать на 500 баксов больше кассира - нет, спасибо, говорят молодые европейцы) Зарплата айтишника во Франции просто смешная, моя племянница с 2 годами опыта получает меньше чем пособие по безработице. Зато отпуска много) А сестра во Франции уже 25 лет, но пенсии у нее нормальной не будет, для этого надо начинать работать чуть ли не после гардери) Так что для тех, кто не любитель напрягаться и на пособиях тусить совесть не мешает, однозначно Европа. Кто хочет достичь чего-то и готов пахать - в Европе очень разочаруется через парк лет
-
Звісно, на місці нічого не стоїть. Варшава, Вроцлав...за останні роки теж дуже гарно змінилися. Я говорю не про окремі міста. Я говорю в цілому про життя в Польщі і в сусідніх країнах ЄС. Про рівень життя.
-
Можна взяти чому ні. Мені лікар написав, що потрібно йому така інформація від мене, прикріплюю. Але ви почніть з того що найдіть де будете робити медкомісію і краще за все вони напишуть, що потрібно принести.
-
Нужно, паспорт и вп
16 Jan 2023, 06:08
266086/286223
25 minutes ago