UA to Canada CUAET
-
Спасибо, уже есть, на полке лежит :)
-
Вилами по воді писано. Багато хто обіцяє і за 2 роки. Можу побажати лише удачі.
-
я всегда собирался в Ванкувер и больше никуда, потому что мне нужны горы, океан и американский west coast. а работа есть везде
-
Простите за личный вопрос, но в какой то момент вы предпочли Ванкувер (а не Торонто) больше из-за карьерных предпочтений, или причин более личных?
-
Месяц с правильным помощником :)
-
Тільки чекати його більше 3 років
-
Я Польщу не брав до уваги взагалі. Сьогодні вже обговорили Польщу. Але стосовно Польщі, то там взагалі без проблем.
-
Чесно-кажучи, польській інфраструктурі - ще, як до неба рачки до канадської. Коли між головними містами дороги в дві смуги в одному напрямку, а коли їдеш з Вроцлава у Краків на потязі, то до Катовіце за вікном пейзажі Сайлентхілу з розваленими промисловими будівлями з якихось 30-50х років і діти, які граються на руїнах)
-
Скільки чекали ?)
-
Я написала «начинают публиковать». Еще не вступили в действие , но уже есть официальные публикации о том каким образом будет осуществляться . Конкретно в чехии , в Польше и т.д. До конца 24 года у всех есть возможность выполнить условия . В основном речь идет о финансовой независимости .
-
На скільки мені відомо, на сьогоднішній день ще ні одна країна ЄС не дає дозволу на подібне. Якщо Ви в країні тимчасово в статусі біженця / захисту від війни.
-
А в чому ризик?
-
В Німеччині повно молдован і українців також, хто з такими паспортами працює. Багато хто вже пошкодував. То ризик ще той.
-
Ну тоді з впевненістю скажу, що той паспорт до біди може довести. Зараз легалізація в Румунії коштує біля 3-5 тисяч. І той легальний паспорт чекатимеш біля 3-х років. Бо біля року лише заявка буде в розгляді.
-
Там навіть в Будапешті - трохи відійшов від центру і вже будівлі, які не штукатурили 40 років
-
Ну в чехии тоже вполне адекватные условия . Не сидишь на пособии , есть жилье , чистый криминал чек , дети ходят в школу . И вообщем все .
-
Ви поїдьте в Угорщину. То Польща покажеться нереально розвинута на сотні років вперед. Стосовно інфраструктури.
-
3 дня. В Румынии, как оказалось, кумовство похлеще чем дома, делают что кому в голову придет и не всегда даже за деньги
-
Паспорт выдаётся очень даже настоящий, на присяге, через гос орган. Ну точнее не сам паспорт, а сертификат о восстановлении гражданства по бабушкам/дедушкам с территорий принадлежащих Румынии до войны
-
Контакти в личку
16 Jan 2023, 06:08
266276/286970
about a minute ago