UA to Canada CUAET
-
Добрий день, ви змогли до них додзвонитись? Підкажіть, будь ласка, якщо так. Цікаво, що питали - теж таке отримав
-
А не питали нічого про місцезнаходження? Теж зараз у США
-
Здравствуйте, подскажите у кого нибудь есть контакты хорошего переводчика для сертифицированного перевода документов для PR по украинской программе , языки перевода Украинский, русский, польский?
-
Знайома теж отримала такий лист. Теж дзвонила і сказали за помилку. Чекати 10-14 днів.
-
Дякую!
-
Доброго вечора. Так, мої батьки дзвонили з Америки, бо я зараз в Європі. Сказали, що була помилка, вказали номер телефону на який вони можуть вразі чого подзвонити(це номер батьків вказаний). І чекати 10- 14 днів на отримання допомоги.
-
Пояснили мою ситуацію, що я в Європі. І все. На кого попадете. Не знаю, запитання можуть бути різні напевно.
-
Ні подаватись може без англійської, але для підвищення балів треба
-
если английский - обязательное требование программы, то у вас просто документы не примут без сертификата
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка якщо чоловік буде подаватись на ПР від роботи без англійської, чи можливо потім здати англійську і додати її до усіх тих документів що буде підгружати першими?
-
зависит от конкретной программы и подробностей вашего кейса. если есть предварительный отбор с баллами - вы без английского скорее всего просто в выборку не попадете, или вам вернут заявку, если балл ниже проходного
-
закрепленное сообщение читали?
-
Всем привет, скажите пожалуйста, я только что позвонила в клинику сделать medical check чтобы снять restrictions с ворк пермита, а они мне сказали что страховка MSP не покрывает расходы в клинике, и придется самостоятельно за все платить
-
вам потрібна клініка зі списку, який є в закріпленому повідомленні. записуєтесь і проходите медогляд
-
Доброго дня. Хто знімав обмеження з Work permit. Скільки у вас це часу зайняло?
-
Вітаю, де в Калгарі отримати рекриаційну карту? Дякую
-
Вам должны были в fair entry выдать лист со списком мест, где её можно получить
-
Добрий вечір, будь ласка, підкажіть, якщо переїжджаю до іншої провінціі, які документи потрібно замінити відразу після переїзду? Дякую.
-
Всім привіт! Загубив паспорт. Перміт, сін, є. Що робити?? Теперь доведеться робити виїзд???
-
Онтарио по размеру - почти две Украины.
16 Jan 2023, 06:08
10 minutes ago