UA to Canada CUAET
-
Що вам заважає здати на права зараз? Раджу здати хоча би теорію на G1. Це вже бути зараховуватися канадський досвід водіння, навіть, якщо ви не будете водити автомобіль декілька найближчих років. Потім буде страхування по вигіднішим цінам.
-
Страхування буде вигідніше навіть зразу)), а в деяких страхових воно просто взагалі буде (не всі ж страхові на українські права страхують) Короче отримання канадського водійського несе самі плюси
-
Смотря где подавать документы В Консульстве - это при наличии, тобиш можно и не показывать В ДП Документ - внутренний паспорт является обязательным документом. Если он просрочен - у Вас его заберут и нужно будет оформлять одновременно 2 паспорта
-
Добрый день, есть кто еще не получил 3000cad при подаче 25.03.
-
Радуйтесь!
-
Краще за все водійське посвідчення не міняти, а отримати нове. Якщо "вмієш" їздити - не буде проблем здати екзамен на нові. Я так робив у Польщі. За 3 місяці і маєш польське посвідчення водія. Бо при обміні, права дійсно відправляють в Україну, і отримати їх можна лише приїхавши і зробити обмін повторно.
-
Тобто в любому випадку потрібно буде робити дублікат прав при поверненні в Україну? Чи вони віддають ті самі права в обмін на канадські?
-
Ну це зовсім якось не зручно(( а якщо людина буде їздити в двох країнах і їй потрібні і ті і ті права? Мені так точно не підходить))
-
Тому я і здав у Польщі на нові права. І хоч зараз майже в кожній країні ЄС можна отримати ( обміняти ) права на українські ( чи втрата, чи зміна прізвища і т.д. ) , але , щоб обміняти своє посвідчення іншої країни на українські - доведеться лише їхати в Україну.