UA to Canada CUAET
-
Ви ще тільки на початковому етапі пізнання цієї банківської системи! Вона повністю виносить мозок свідомої людини. Тільки вчора півдня потратила, щоб пояснити їм, що не повернули депозит. Але вони мене дістали так, що я готова була потратити на них навіть два дні, щоб винести мозок їм! І не повірите, у мене вийшло, до них дійшло, що я контролюю свій рахунок.
-
Добрий день!Підкажіть, будь ласка, почитала закріплене повідомлення, але не зовсім зрозуміла😊, якщо 19 березня в Монреалі дітям дали візітор рекорд на нові паспорти, а віза в старих, як тепер вклеїти візи в нові? Писати в кризову чи як? Завчасно дякую за відповідь 🌸
-
Доброї ночі! В мене була така проблема, телефонувала, поправили, через тиждень подала заявку без проблем. Можливо, не так щось пояснили і вони не то поправили, або й досі збій якийсь. Тлефонуйте ще. Ми заїхали 27 березня. А що саме не виходить? Пише таку ж помилку, як першого разу?
-
при выезде из Канады нет паспортного контроля, никто не будет смотреть ни визу, ни пермит. но улететь с просроченным пермитом - это самый плохой вариант из возможных, обратно вас после этого с высокой вероятностью не пустят. правильный вариант, если пермит просрочен не очень давно - сначала restoration of status, получение нового пермита или VR, потом выезд
-
Дякую за відповідь. Не виходить IMM1442 document number. І кожен раз пише таку ж помилку..
-
Дякую велике, буду пробувати
-
У мого знайомого майже закінчився ворк перміт ,в той же час майже закінчився срок дії паспорту.Він не може податися на подовження бо не може отримати новий паспорт із за черг.Якщо по новому закону потрібно буде довідки з военкомату для отримання паспорту то як це зробити якщо він з Маріуполя і дома нема і документів все згоріло.Коли вони тікали звідти то встигли взяти тільки паспорт та гроші.Чи є варіант продовжити ворк перміт якщо паспорт прострочений?
-
Так и не забывал, вы к чему придираетесь то? Я вам открою стращную тайну - у вас может быть сколько угодно гражданств, хоть 10, хоть 20 - о каждом можно «вспоминать» в порядке необходимости.
-
А второе гражданство разве как-то отменяет тот факт, что он так же является гражданином Украины? 🤣