UA to Canada CUAET
-
Не робив, а не підкажете будь ласка де це робити і навіщо?
-
Дякую за інформацію!
-
Пожалуйста Только лучше сразу на месте в Канаде пройдите медосмотр, если не сделали этого ранее
-
Защищает моно а жить хочет в мультинациональной стране.
-
Его нужно пройти всем в течение 90 дней с момента получения WP Вот тут есть информация детальнее, и где можно пройти и всё-всё t.me/UAtoCanada/189678
-
Его проходить минут 20, запишитесь заранее
-
Скажіть будь ласка, а де ваш чоловік проходив медогляд враховуючи те що він вас тільки привіз, за 1-2 дні його реально пройти в одразу повернутися в Україну?
-
Я спать
-
Мы все ещё до прилёта заранее записались. По ссылке посмотрите список клиник, где можно пройти, выберете где Вам будет ближе и удобнее - и запишитесь.
-
Доброго дня, якщо я був в Канаді 2 тижні але не зробив медогляд і хочу повернутись після 90 днів мене пропустять?
-
Або можно пройти в Україні по поверненню , головне вкластися до 90 днів від дня отримання wp . Є дві ліцензовані клініки - у Києві і у Львові. Ціна правда більша, ніж у Канаді. Дані вносять в базу.
-
Home for Ukrainian програма для українців в Великої Британії. ВНЖ на 3 роки з правом на роботу. Допомога з споносорм, житлом, роботою. Деталі по телефону +447424779673
-
Я спать
-
Kyrra mantel is the best . I am now successful in investment. Try kyrra mantel if you are already tired of thing about investment. Kyrra mantel is reliable kyrra-mantel.com/?ref=Vincent kyrra-mantel.com/?ref=Vincent
-
О, це чудово, мабуть так і зроблю на самий крайній випадок, тому що планується на 1-2 дні приїхати до Канади, боюсь не встигнути.
-
Я максимально буду намагатися записатися в Канаді, звісно
-
Не могу уснуть
-
Просто в Украине будет дороже в разы.
-
Можете и так пойти,спросить ) я так был и приняли сразу
-
Привіт, а в якому статусі тепер моя віза після закінчення програми CUAET 31 березня 2024 року? Я можу тепер отримати тільки воркперміт? Віза у мене (робоча) дійсна до січня 2026, чи зможу в січні 2025-го влетіти і отримати воркперміт? Зрозуміло, що пелюшок, виплат, готелю - не буде.
16 Jan 2023, 06:08
268959/287670
about 2 hours ago