UA to Canada CUAET
-
Там також електронна черга. Про нюанси в консульствах не знаю.
-
указывать
-
дякую, а через консульство?
-
Без загранпаспорта и визы нет возможности прилететь. Программа для украинцев закрыта. Помощь уже не предоставляется.
-
Тем более, ждём завтра на сайтах наших дип.установ прекрасные новости 😅🫣🤣
-
А в консульстве могут не принять, если бронь на «помогатора»
-
Вітаю. Підкажіть будь ласка якщо подати на продовження wp зараз (платно) чи будуть розглядати чи вже все? 🙏 потрiбно документи з роботи чи як i ранiше заповнювати?
-
Добрий день! Підскажіть де краще шукати роботу для чоловіків(все по будівництву знає) знаходимось в Торонто☺️
-
Нам брали люди За деньгу место в дп документ , какая еще регистрация фейс вйди? Пришло смс на номер телефона и все, как сейчас не знаю , вышел новый закон и по этому словить окошко конечно же нереально
-
ну мы делали 3 января тогда такого не было
-
З 15.04 в усіх ДП реєстрація через Face ID. Як людина приходить то має показати оригінальне повідомлення і має співпадати фото з натурою. Можна привести тільки родича при цьому довівши документально його родинність
-
t.me/UAtoCanada/256611
-
прием заявок на wp закрыт с 1 апреля. в исключительных случаях это можно сделать до 31 июля. читайте закрепленное сообщение
-
Доброго дня, хто летів останнім часом , підскажіть будь ласка як довго чекали в аеропорту на отримання ворк перміту?
-
Около 3х часов
-
t.me/UAtoCanada/307420
-
Привeтствyю! 🫡 Ищy пapy людeй нa yдaлeннyю paбoty👩🚒 Никaкиx дeнeг нa пepeд я не беpy🙅♂️ Мoй инtepec этo пpoцent oт вашeго чиcтогo дoxoда ✅ Koму интeрecно пишиte eмy-@AbsoluteLeon
-
Добрий день. Можливо хтось буде їхати найближчим часом у Ванкувер з Кракова? Необхідно передати водійське посвідчення 🙏
-
ㅤ ❗️МЗС наказало тимчасово припинити вчинення консульських дій щодо чоловіків призовного віку. Починаючи з 24 квітня можливо буде лише оформити документи для повернення в Україну. ㅤ
-
Консульство прекратило выдачу каких либо документов для лиц призывного возраста ))
16 Jan 2023, 06:08
269160/287008
about 2 hours ago