UA to Canada CUAET
-
📌нужен парtнер 21 +📌 💲от 400 $ в неделю 📝6esплаtное о6учeние📝 📝ра6отаешь на личном sчету Всё легко! главное иметь желание !!!! Не на_рк и тд ✍️пuшuте , отвечаet сразу!!!!
-
Деньги заканчиваются, а ты все еще лежишь на диване и ничего не хочешь делать? У меня есть один вариант который тебе подойдет, не трусь тебе нечего терять, а я тебе гарантирую заработок при котором тебе не нужно ничего делать, пиши +@Sonya_cpr
-
Нужны люди для сотрудничества с Бинанс, байбит, мекс, хуоби, гейт, окх, пишите на @lifanaleshka
-
Добрый день Подскажите, знаю,что продлили программу, но без финансовой помощи, а отель остался на 2 недели или тоже уже нет ?
-
Ми якраз вступаємо - то, крім звичних, потрібно свідоцтво про хрещення і вони мають бути перекладені. В агенції за переклад 2 листків запросили 220 дол. Мені переклав священник з української церкви, поставив печатку. Чи пройде такий варіант - дізнаюсь сьогодні.
-
Я как раз сама с ребёнком Спасибо большое
-
ні. Але шукайте інші волонтерські організації. Можливо вам повезе. Більше намагаються допомогти, якщо мама з дітьми.
-
📌нужен парtнер 21 +📌 💲от 400 $ в неделю 📝6esплаtное о6учeние📝 📝ра6отаешь на личном sчету Всё легко! главное иметь желание !!!! Не на_рк и тд ✍️пuшuте , отвечаet сразу!!!!
-
-
В адмінів ніч глуха.
-
✅⚜️✅ВОЗЬМУ НА PАБ0ТY 💵💵💵0ПЛAТА 1 5 O $ В ДEНЬ 💣💣 🌍🌍🌍 СНГ ♾СВОБОДНЫЙ ГРАФИК
-
Підкажіть, будь ласка, якщо отримали візу cuaet (worker) , вклеїли візу до 4 лютого, але ще не приїхали, я зрозумів, що можна отримати Work permit, Але чи є можливість отримати medical insurance?
-
Спасибо
-
А просроченные?)
-
На сайте там есть вкладка с таким пунктом
-
✅⚜️✅ВОЗЬМУ НА PАБ0ТY 💵💵💵0ПЛAТА 1 5 O $ В ДEНЬ 💣💣 🌍🌍🌍 СНГ ♾СВОБОДНЫЙ ГРАФИК
-
Добрый день, подскажите пожалуйста какой самый быстрый сервис доставки паспорта на вклейку визы внутри Канады
-
Всім доброго дня. Може в кого е файл ПДФ а бо посилання на книгу ПДР Квебек на Українській,або російській мові
-
t.me/UAtoCanada/242027
-
t.me/UAtoCanada/223811
16 Jan 2023, 06:08
269247/286339
about an hour ago