UA to Canada CUAET
-
Повлиять отрицательно это никак не может, задержать тоже, после получения ПР вам просто не нужен будет WP, поэтому и снимать ограничения будет не с чего. Вопрос исключительно в том, собираетесь ли вы до того времени работать по этим ограниченным специальностям
-
Не нужен, но и само по себе отсутствие паспорта не является основанием для подачи на беженство
-
Вы администратор?
-
Как и отсутствие желания забрать его)) Интересно, как потом в суде это будут доказывать 😅
-
Дoбpый день! 🤝 Ищy людeй kтo ищет дoполnительный дoxoд 😙(ТОЛЬКО ГЕРМАНИЯ) Не бoльшая подpaboтка(Нe крипta,Бeз вложений ❌ Возpacт любой ✅ Кomy интepecно пишитe емy-@EvgeniyCVL ✨⭐️
-
Вітаю, я вчора пробувала пейпалом
-
Доброго дня! Мене звати Валерія, я таргетолог і СММ-спеціаліст. Знаю як залучити нових клієнтів з соц.мереж та збільшити прибуток вашого бізнесу, а також побудувати міцний особистий бренд, збільшити впізнаваність та лояльність клієнтів. Знаю як тестувати рекламні кампанії Facebook Ads, як аналізувати і оптимізувати їх, щоб отримати найвигідніший результат. Я надаю послуги як спеціаліст на довгостроковий термін співпраці, а також проводжу консультації для тих хто хоче розібратись в просуванні своїх соц.мереж. Також для тих, хто в Оттаві можу провести фотосесію і підготувати фото/відео контент для соц.мереж. Я працюю з різними нішами, маю досвід, кейси і відгуки клієнтів. Зберігайте мої контакти,пишіть в особисті - буду рада допомогти в просуванні і розвитку ваших соц.мереж.
-
t.me/UAtoCanada/282943
-
travel.gc.ca/travelling/children/consent-letter A consent letter is not a legal requirement in Canada, but it can simplify travel for Canadian children as it may be requested by immigration authorities when entering or leaving a foreign country or by Canadian officials or airline agents when re-entering Canada. про выезд из Канады здесь ничего не сказано и паспортного контроля на выезде нет
-
Якщо дитина має канадський паспорт, а мама український, чи може мати з дитиною безперешкодно покинути Канаду без згоди батька? ( вони не знають де батько).
-
задавайте вопрос здесь, кто знает - ответит
-
Доброго дня. Є питання до тих, хто народжував дитину в Канаді та робив канадський паспорт. Відпишіть будь ласка у дірект, маю важливе запитання . Дякую
-
Дякую🙏🏻