UA to Canada CUAET
-
Всім привіт! Чи є тут ще фанати Лари Фабіан? Якщо так, то напишіть мені в особисті,можливо організуємося разом на концерт піти в червні . У мене один зайвий квиток . Монреаль. 11 червня
-
Привіт! Я хочу поділитися з вами корисною інформацією. Я знаю сервіс, який допоможе перевести гроші з України в Канаду швидко й зручно. Цей сервіс надає надійність та ефективність у переказах, дозволяючи вам здійснювати грошові перекази без зайвих турбот. Якщо ви зацікавлені, я можу розповісти вам більше про нього в приватних повідомленнях. Просто дайте знати, якщо вам цікаво!
-
Карта вайз?)
-
γεια πώς είναι όλοι εδώ;
-
заинтересованный
-
Если на момент въезда в Канаду есть действующая виза и действующий ворк пермит, а также пройден медосмотр, то проблем не будет. Ваш статус в Европе канадцев не интересует.
-
Я здесь новенький, друзья
-
внимание на этом не акцентируй при возвращении в канаду и всё будет окей
-
Где и каких проблем вы ожидаете? В Европе или в Канаде?
-
Україну поставили на «death spot - смертельне місце №2”, але хто ми такі, щоб не зламати цю систему❤️🇺🇦 ТРЕБА ВАШІ ГОЛОСИ ПОЗА МЕЖАМИ УКРАЇНИ, ПІДКЛЮЧАЙТЕ ВСІХ ⏰ о 22:00 за Києвом www.esc.vote/ ✅ для країн, що не беруть участь можна голосувати ВЖЕ ЗАРАЗ > 🌐 rest of the world > UKRAINE №2 TERESA&MARIA ✅ для країн Європи і інших учасників як тільки почнеться перший виступ, розпочнеться голосування > 🌐 your country > UKRAINE №2 TERESA&MARIA the maximum number of votes from one phone number is 20
-
Здравствуйте, вдруг кто знает, скажите пожалуйста, есть ли ещё в Канаде программы по типу CUAET с разовой материальной помощью? Интересуюсь из за очень сложной ситуации, где люди обманывают нас и подделывают чеки коммунальных услуг, сдирая по 40-50% зп, и доказать никак - отказываются принимать деньги на счёт, всё наличными. Заранее благодарю за ответ.