UA to Canada CUAET
-
Здравствуйте! Что вы можете посоветовать тем, кто ещё ждет визу по CUAET?🫣
-
Звоните вечером, больше шансов дозвониться. Они до 8 вечера по телефону отвечают.
-
Доброго дня Підскажіть будь ласка…ми з чоловіком вʼїхали до 31го …у дітей закінчились візи вони остались …ми через деякий час повернулись ..і подали на візи дітям … Хочемо летіти назад,вже з дітками… По нашим Ворк пермітах зможуть діти вчитись в школі ? Буду щиро вдячна за допомогу і відповідь 🙏🏻
-
Ми ,батьки вернулись до місця проживання із Канади до дітей.Дітям зробили туристичні візи .Тепер хочемо повернутися в Канаду . Питання чи діти зможуть вчитись якщо у туристичні візи але у батьків є Ворк Перміти
-
Непонятно, кто где остался и куда вернулся. Но на основании ворк пермита родителя ребенок может учиться в школе.
-
Підкажіть будь ласка, дитині ви дали візитер рекорд на один рік до 2025р., скільки діє паспорт і віза, зараз ми повернулися на деякий час в Україну і плануємо назад в Канаду. Яким чином потрібно чи можна продовжувати статус для нашої дитини і візу з території України, бо у нас з чоловіком ворк перміти на три роки
-
В закріплених повідомленнях вказано, що спочатку потрібно продовжити статус, а лише потім візу. Я хочу завчасно продовжити дитині статус, а потім візу, так як незнаю чи встигнемо повернутися до закінчення терміну дії його старого паспорту в якому канадська віза. Чи це реально з території України?
-
на эти вопросы я вам уже ответила. статус только в канаде продлевается. подать на визу можно где угодно, вот только сроки рассмотрения вне канады от нескольких месяцев до года, а в канаде 2 недели. для получения нового visitor record нужен паспорт с длительным сроком годности, тк документы выдается не дольше срока действия паспорта