UA to Canada CUAET
-
Нет
-
The goodnews in me is My first time investing in crypto trading i think it was a scam untie I saw so many people share there testimony about @STEVENN7 and I decided to give he a try and i could not believe but after received my profit I believe in him. t.me/+Dg1x29j-sR8xNWRk
-
Підкажіть, маю укр водійське посвідчення, дозволено кермувати авто пів року без його заміни на місцеве. Чи можу їздити на автомобілі батька чи цей дозвіл тільки на власне авто?
-
потрібно щоб батько вписав Вас в свою страховку на авто
-
Привет Кто нибудь получал приглашение на биометрию (мужчина), по программе воссоединения? PR
-
Да, знаю. Прежде чем написать сюда,искала эту информацию везде. Но в видео все не так ,как на самом деле. Не знаю,может что-то поменялось на сайте ircc... Не смогла найти,по этому и написала тут ...(
-
В целом, просто интересует, как быстро продвигается процесс Мы подавались в декабре, пока ждем нашей очереди
-
большинство подавшихся получали - вопрос-то какой?
-
ноябрь сейчас получает AOR. все двигается медленно.
-
Привіт, підкажіть що означає запит на біометрію коли подались по гуманітарній?
-
Биометрия - отпечатки и фото
-
Привіт! Чи хтось з чоловіків обмінював права після 18-го? Шукаю інформацію по нашому консульству. Чи зроблять по запиту з реджистрі підтвердження, чи все одно треба на облік ставати?
-
Питання в тому, на якому етапі розгляд?
-
Добрый день, скажите пожалуйста, как искать семейного врача в Ванкувере? И как можно сделать узи без направления быстро? Может кто-то сталкивался с этим, подскажите пожалуйста, буду очень благодарна
-
Всім доброго вечора! Лечу в Америку по туристичній візі і маю CUART, може хтось пробував, зможу я машиною прокататися в Канаду і назад з Америки , можуть бути проблеми?
-
Мультивіза до 2025 року
-
У меня и ETA и гражданство Украины
-
Cuaet буває різні типи віз))) є мульти віза, є фоіллес віза
-
В Канаду віза по Cuaet, не прокатана
-
Проблем бути не має, якщо в вас мультивізи обидві
16 Jan 2023, 06:08
272103/286901