UA to Canada CUAET
-
Без направления - за деньги, в ближайшем imaging
-
С какой целью?
-
Почему не можете в чате его задать?
-
Короче, такой вопрос:) в костко есть аптека, куда люди приходят за препаратами которые прописывает доктор. Процедура такая, ты идешь к первому окошку, он там ищет по твоему охипу какой препарат прописан, потом он тебе дает номерок на котором написано время в которое нужно подойти ко второму окошку за препаратом. Время может быть через 30-40 минут или час. То есть ты ходишь по костко 40 минут и ждешь пока тебе подойти ко второму окошку. Вопрос - кто знает, что они там делают 40 минут?)) они их сами там изготавливают?
-
Они там перепаковывают из упаковки а ля Костко,нужное колличество препарата и подписывают коробочку индивидуально для вас.
-
У валмарті +- так ж сама процедура, вони не завжди і не всі ліки видають в коробці оригінал, іноді відраховувають кількість в окрему тару яка вам потрібна на той період часу який призначив доктор. Тобто якщо ліки тільки на місяць,то і нарахують вам кількість тільки на місяць.🤷
-
Ок, я вам напишу
-
Всім доброго вечора. Мої друзі скористалися, можу і вам порадити. Якщо ви їдете з Канади - є можливість продати свій автомобіль, банківський рахунок і т.д. Звертайтеся в особисті повідомлення. Дякую за увагу.
-
Там для українців, здається, є можливість навіть без старих документів зробити, треба вказати що загубили. Я детально процес у цьому випадку не знаю, але щось подібне чув. Вам треба в DriveTest центрі запитати, також уважно прочитайте інформацію на їх сайті по заміні посвідчення.
-
Можна відкрити в дії і зі скріншотом отримати права в манітобі