UA to Canada CUAET
-
Смотря из какой страны вылетать)
-
Так начинаться нечему.По факту при прилете в Нидерланды,Данию,Испанию-точно будут смотреть на законность въезда,а именно на наличие безвизовых дней.
-
Удачи
-
Доброго вечора всім. Друзі в мене питання. Може хто займається за комп'ютером ,або має свій власний,чи можете допомогти. Треба терміново зробити електроне об'явлення.в моеї мами рак шлунку.я невзмозі сам повністю оплатить лікування хочу відкрити збір.чи зможе хто допомогти з створенням оголошення
-
Доброго вечора. 1.Чи продовжують термін дії паспорта старого зразка? 2. А як продовжити візу після продовження паспорта? Живу в Торонто, мені візу видавали по програмі CUAET. Якщо так, то куди звертатись? 3. Як бути з ворк-пермітом? Його продовжать після продовження паспорта? Теж, куди звертатись? 4. Чи реально зараз оформити новий паспорт? На сайті не можливо записатись, не має вільного часу.
-
Доброго дня) Підкажіть, будь ласка, з Парижу до Монреаля якими авіакомпаніями краще летіти,та щоб не за усі гроші світу? Або з Німеччини до Монреаля? Дивимося квитки,але сума космісна🙈маємо 2 дорослих,1 дитина,та 1 багаж! Поділіться, будь ласка,якщо маєте якісь ідеї)