UA to Canada CUAET
-
Доброго вечора. 1.Чи продовжують термін дії паспорта старого зразка? 2. А як продовжити візу після продовження паспорта? Живу в Торонто, мені візу видавали по програмі CUAET. Якщо так, то куди звертатись? 3. Як бути з ворк-пермітом? Його продовжать після продовження паспорта? Теж, куди звертатись? 4. Чи реально зараз оформити новий паспорт? На сайті не можливо записатись, не має вільного часу.
-
Доброго дня) Підкажіть, будь ласка, з Парижу до Монреаля якими авіакомпаніями краще летіти,та щоб не за усі гроші світу? Або з Німеччини до Монреаля? Дивимося квитки,але сума космісна🙈маємо 2 дорослих,1 дитина,та 1 багаж! Поділіться, будь ласка,якщо маєте якісь ідеї)
-
Доброго дня ♥️ Чи хтось летів до Канади в найближчий час як турист по візі Cuaet ? Цікавить які документи з собою мали і чи питали в аеропорту щось ?
-
Подруга летіла як турист через Париж, у неї віза воркер, але вона не збиралась отримувати ворк перміт. Я їй сказала "кажи як є, правду". В Парижі вчинили допит, де вона кільком людям пояснювала, чому так вийшло, що вона з робочою візою їде як турист. Пропустили, сказали наступного разу робити правильну візу. Але понервувала вона добряче
-
Вказано visitor (1 категорія) То не повинно бути допросу ? 😅
-
Все має бути добре) туристів зазвичай питають чи є зворотній квиток
-
Іноді не часто, бувають якісь проблеми. Якщо ви купили в авіакомпанії, то вона вами займатється. А якщо в ківі, то ківі не дуже. Хіба що купуйте пакет с супроводом . Але, проблеми виникають дуже рідко. Ну і ще, з такими квітками як ви показали, треба поцікавитися що означає частково використання квітка. Якщо є зворотній, то просто не прийдете та і все. А якщо там є наступним й перліт, а вам треба вийте посередині, то треба з'ясувати чи ж у вас дозвіл летіти в останню країну. Хоч ви туди і не збираєтеся, авіакомпанія буде перевіряти
-
Очень странный кейс. Может подруга беженка Франции. То первый раз слышу, что бы в Париже был допрос
-
Не беженка, нигде. Не все офицеры в курсе про quaet,и по правилам они правы, цель визита не совпадает с визой. Не думаю, что это частый кейс, а когда попадается что-то необычное, они начинают сомневаться и созывают совет