UA to Canada CUAET
-
Доброго дня ♥️ Чи хтось летів до Канади в найближчий час як турист по візі Cuaet ? Цікавить які документи з собою мали і чи питали в аеропорту щось ?
-
Подруга летіла як турист через Париж, у неї віза воркер, але вона не збиралась отримувати ворк перміт. Я їй сказала "кажи як є, правду". В Парижі вчинили допит, де вона кільком людям пояснювала, чому так вийшло, що вона з робочою візою їде як турист. Пропустили, сказали наступного разу робити правильну візу. Але понервувала вона добряче
-
Вказано visitor (1 категорія) То не повинно бути допросу ? 😅
-
Все має бути добре) туристів зазвичай питають чи є зворотній квиток
-
Іноді не часто, бувають якісь проблеми. Якщо ви купили в авіакомпанії, то вона вами займатється. А якщо в ківі, то ківі не дуже. Хіба що купуйте пакет с супроводом . Але, проблеми виникають дуже рідко. Ну і ще, з такими квітками як ви показали, треба поцікавитися що означає частково використання квітка. Якщо є зворотній, то просто не прийдете та і все. А якщо там є наступним й перліт, а вам треба вийте посередині, то треба з'ясувати чи ж у вас дозвіл летіти в останню країну. Хоч ви туди і не збираєтеся, авіакомпанія буде перевіряти
-
Очень странный кейс. Может подруга беженка Франции. То первый раз слышу, что бы в Париже был допрос
-
Не беженка, нигде. Не все офицеры в курсе про quaet,и по правилам они правы, цель визита не совпадает с визой. Не думаю, что это частый кейс, а когда попадается что-то необычное, они начинают сомневаться и созывают совет
-
різниця в тому, що по куает тисячі людей в короткий термін отримали воркер візи, в тому числі "про всяк випадок", і тепер деякі хочуть вікористати їх як туристичні. Без куает цей кейс малоймовірний, тому що ворекр візу отримати дуже складно, дорого і довго, просто так це не робиться. Допустити вас на літак не перевіривши візу не мають права, може і не питали, але первірили точно.
-
Є два окремі поняття. Віза і дозвіл на роботу. По приїзді в Канаду (Торонто для прикладу), просканувавши паспорт на автоматі і показавши чек офіцеру спокійненько собі йдеш на вихід, або отримувати дозвіл на роботу. Ще раз, у Амстердамі мою візу ніхто не перевіряв. От просто перевірили посадковий і звірили прізвище у посадковому з паспортом. Усе...
-
Дякую, я в курсі про поняття а також трохи знаю, як працює аеропорт, бо сама працювала там 3 роки. Якщо ви якось пройшли без паспортного контролю, ну, окей, в мене не має причин вам не вірити)
-
Это просто должно быть написано человеком , который приглашает с росписью ? Может есть какой-то пример
-
Приглашения никакого не нужно ? Просто знать данные ?