UA to Canada CUAET
-
Ми просто йшли в школу і там розмовляли, кажите що ви прилетіли по CUAET обов'язково треба акцентувати на цьому. Далі вам кажуть які документи треба і все. Нам не треба було нічого перекладати, єдине це ще проходив реєстрацію онлайн, в школі дали посилання
-
дуже дякую!
-
зрозуміла, дякую!
-
а чи можуть бути проблеми, якщо дитина буде їхати після 31го липня? ми ворк перміт вже отримали, а от дитина ще не в'їзжала до Канади
-
Всім привіт, мене звуть Руслан я вчитель програмування та програміст, я навчаю дітей та дорослих основам програмування та цифрової творчості. Я допоможу тобі краще розуміти комп'ютер, ми створимо твої перші проекти або покращимо старі, програмування це весело та цікаво! Під час зайняти діти вивчають на вибір: 🔸Веб-дизайн (Figma, Tilda, Piskelapp) 🔸3D-моделювання (TinkerCad, Blender)🦾 🔸Основи програмування (Scratch, Thunkable, Html, Css) 🔸Python🐍 🔸Створення ігор (Scratch, Codu) 👾 🔸Google Docs 🔹Індивідуальний формат заняття 👩🏻💻🧑🏻💻🔹
-
Ви можете здивуватися, але це не так. Це відбувається раніше. Я згадала, не при купівлі, а коли починаєте реєстрацію. Спробуйте вказати паспорт без візи і у вас не вийде зареєструватися на рейс. Я не знаю, чи всі країни можуть шарити інформації про візи з авіакомпаніями але Канада це робить.