UA to Canada CUAET
-
Когда мы приехали, у нас с собой были американские доллары и BMO открыл для нас счет в американских долларах и положил наши деньги туда. Потом, когда нам понадобились канадские доллары, банк просто перекинул деньги с одного счета на другой по курсу того дня. Насчет Евро я не знаю.
-
Уверены? t.me/UAtoCanada/309342 t.me/UAtoCanada/309344
-
теж по роботі запитаю: можливо хтось працює у індустрії vfx чи геймдеву, планую їхати у Монреаль і там шукати роботу у цій сфері, але зараз у Монреалі напружена ситуація на студіях, через відміну дотацій від провінції. Може хтось знає чи реально ще там буде знайти роботу? Чи варто спробувати у Ванкувер?
-
Я работаю в геймдеве, сокращения в целом у большинства студий, но это не означает, что работы нет. Реально или нет - зависит только от вас
-
Ви запитуєте про елітну для більшості українців роботу. З такою спеціальністю, якщо ви гарний спеціаліст, ви не пропадете. Просто чи буде це вигідніше, ніж де інде, це треба запитувати у ваших колег. Є деякі розробники, що 140к на рік вважають малою зарплатнею. Для більшості в цьому чаті 30дол на годину то все, що треба для щастя...
-
Английский B1 , жена и ребенок , в ЕС работаю в строительстве