UA to Canada CUAET
-
CLB не бывает выше 10. сколько у вас сейчас? ни разу не слышал, чтобы при максимальных баллах за язык все равно не хватало для попадания в выборку
-
Спасибо, спрошу, не знал об этом. Я сдал на clb 11, выше уже без толку, баллов это не добавит, все равно не хватает баллов
-
вы можете спросить у самой провинции через welcomebc.ca - они вполне контактные и без проблем отвечают на вопросы. в целом проще сдать английский на нормальный балл
-
Да, все верно, Celpip 11, я неправильно написал, но это вроде высший по clb. У меня 100 выходит, последние отборы там балл 131
-
131.. да, сурово
-
Есть такое 😂. В любом случае, спасибо за помощь, попробую в провинциальный сайт постучаться
-
Так. Якщо у вас Тек спеціальність, то там менший бал 125.
-
О, це, мабуть, найкращий і найактуальніший калькулятор. Дякую, теж спробую
-
На сайті bc pnp можна зареєструватись і створити аплікацію без сабміту і там вам порахує ваші бали актуальні
-
Так, я бачив, але в мене не тек і не хелс, я в ці стріми не попадаю з нижчими балами
-
Доброго усім вечора! Шукаю механіка в СТО. Від вас потрібно виконувати базові роботи по типу заміни масла, шин, базового ТО. Зацікавлені - надсилайте ваше резюме
-
Чи є щось таке, що ви б радили взяти людині до Канади, про що більшість забуває, а потім шкодує і не вистачає цього? Ліки якісь специфічні, Може файли якісь?
-
О, дякую. А ноут і інше, буде норм працювати з канадською розеткою? Маю на увазі не штекер, а напругу і т.д.?
-
Перехідник на канадську розетку
-
А Вам діагност електрик с досвідом не потрібен. Якщо Вам буде цікаво .пишіть.або телефонуйте.
-
Знання англійської)
-
А можно ли подучить английский имея базовый скорее уровень его Я не зажат в плане общения,скорее просто не хватка слов
-
Пpивeт, нyжeн 1 чeлoвeк, дocтoйный зapaбoтoк, бepём бeз oпытa За подробностями пиши @elza_ast
-
Пpивeт, нyжeн 1 чeлoвeк, дocтoйный зapaбoтoк, бepём бeз oпытa За подробностями пиши @elza_ast
-
16 Jan 2023, 06:08
273092/287117
about an hour ago