UA to Canada CUAET
-
t.me/UAtoCanada/312502
-
И ворк пермит выдадут в аэропорту после 31.07., если есть письмо ?
-
срок действия визы указан на визе. пускают с действующей визой
-
Доброго дня. Чи можна змінювати роботодавця якщо я подався на новий ворк перміт і чи можуть виникнути якість негативні наслідки?
-
Так,але я тільки подався на ворк перміт, тобто навряд він одразу буде open,подався по новому паспорті(в якому немає візи/вп)
-
с open wp можно работать у кого угодно, когда угодно. можно вообще не работать
-
пока у вас нет одобрения нового, у вас действует старый вп. вы подались на закрытый wp через lmia или подались на открытый вп? вы знаете на что вы подались хоть? вы получите ровно то, на что подались, если будет одобрение
-
Це точно не лміа, подався на загальних умовах по діючому вп дружини
-
пермит либо сразу open, либо уже никогда. открыться попозже он не может
-
Оу, вибачте за таке дурне питання і дякую що пояснили. Тільки дійшло що я переплутав поняття "обмеження" з "відкритістю"😅
-
t.me/UAtoCanada/312502
-
Да можно но выплат уже нету
-
Добрий день. Скажіть чи ще можна отримати work permit та виплати ? Чи все остаточно закрито
-
Підкажіть, якщо в аеропорту США не впустять у штати по програмі u4u по причині ,що не був на момент 24 лютого в Україні,то чи можна полетіти звідси у Канаду?(Всі документи по cuaet маю)
-
С максимально высокой вероятностью вас отправят туда, откуда вы прилетели. А если вы летите из Канады, то в большинстве аэропортов pre-clearance и пограничный контроль США еще до вылета
-
даже если вы им скажете
-
Навіть, якщо я їм скажу , що хочу у Канаду полетіти бо маю візу?
-
Таке питання, прибули в кінці лютого, місяць тому подав заявку на виплату кліматичних і щось з поверненням податку, назву не пам'ятаю, також паралельно відправив заяву на виплати прямим депозитом. Так от, прийшов лист з відмовою про прямий депозит так як прямим депозитом вони зможуть виплачувати після того як я подам звітність про податки. В мене питання чи варто мені хвилюватися що я не отримаю кліматичних, чи все таки вони прийдуть на вказану адресу тільки чеком? Що порадите в даній ситуації? Дякую.
-
а зачем отправлять заявление на direct deposit, если это онлайн через ваш банк делается? насколько я помню, это только первый tax return так нельзя получить, других выплат это не касается. независимо от этого - в самом худшем случае вы их получите чеком, волноваться не надо
-
Дякую, робив все відповідно до інструкцій з відео )) І ще питання якщо я зробив все правильно вони мене повідомлять про позитивне рішення? Чи буде щось на кшталт мовчазної згоди, якщо немає додаткового запиту значить все ок.
16 Jan 2023, 06:08
274198/286403
15 minutes ago