UA to Canada CUAET
-
Здравствуйте, может быть есть здесь те, кто недавно продлевал недавно Study Permit для ребенка ?? Сталкиваюсь с тем, что перекидывает на сайт с Work Permit и якобы тем украинцы, что хотят продлить стади пермит должны делать это через аппликацию ворк пермит? Так ли это?
-
Здравствуйте скажите пожалуйста в торонто сложно получить PR ?
-
t.me/UAtoCanada/314333
-
Доброго вечора, можливо хтось стикався візу дали в грудні але через обставини не вклеїла в паспорт чи реально зараз вклеїти чи відмовлять?
-
t.me/UAtoCanada/313983
-
нет, это не так. читайте про продление на общих основаниях здесь: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/study-canada/study-permit/prepare/minor-children.html#sp-minor www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/study-canada/extend-study-permit.html
-
Уже не как не приехать ?
-
Нет уже
-
Всем привет , а программа для украинцев еще работает?
-
Только как турист Есть небольшие шансы если заявка была одобрена давно и так далее, на усмотрение офицера в аэропорту
-
Добрый день, сколько одобрения визитор визы ждать, подскажите, пожалуйста
-
t.me/UAtoCanada/259977
-
Дякую вам за відповідь! Нас не пропускало бо хотіло щоб ми форму загрузили, а ми схитрили! Усім чудового дня! Ну чи вечора!
-
Підкажіть, будь ласка, чи можу я іще податись на безплатну медицину, якщо не зробив цього при отриманні work permit по CUAET? Цікавить Ontario або British Columbia. Дякую!
-
Вітаю, підскажіть, будь ласка, хто вклеював візу по CUAET після терміну 30 днів? Чи можуть її вклеїти набагато пізніше, дякую.
-
I'm glad to say I joined the best trading investment platform, I invested $100 and i got a profit payout of $1000 within 24hours of investment. I surely recommend this platform to everyone who has interest in trading to click on the link below here.👇👇👇👇 t.me/+Fumf5BmZDjRmMjFk
-
Много кто вклеивал. Но, пока действовала программа, относились более лояльно. Сейчас на усмотрение офицера. Особенно, если одобрили до 4 февраля.
-
Дякую! Тобто я можу податись до кінця дії wp, жодних дедлайнів?
-
Якщо Ви маєте на увазі OHIP, то при наявності валідного wp з поміткою CUAET, все можна отримати (Онтаріо).
-
Це внутрішній документ, по ньому свої правила в кожній провінції. Вам видадуть OHIP тільки на строк дії wp
16 Jan 2023, 06:08
274315/286339
about an hour ago