UA to Canada CUAET
-
Я подаю на сына туристическую визу
-
📱ОГРАНИЧЕННАЯ ВАКАНСИЯ💻 💳 ИЩУ ПАРТНЕРОВ HA НОВУЮ СФЕРУ, КОТОРАЯ НАЧАЛА ПРИНОСИТЬ ХОРОШИЕ ДЕНЬГИ 💵 ДОХОД - ОТ 100$ ДО 550$ В СУТКИ ☝🏻ПРИНИМАЕМ ТОЛЬКО 8 ЗАЯВОК ✅ Всему научим, если нет опыта работы ✅ Поддержка до первого дохода ⭐️ В приоритете люди с предпринимательским мышлением ▶️ ВСЕ ПОДРОБНОСТИ👉🏻 @MARK_AVVERIN ‼️ ВХОД С 1 8 ЛЕТ ‼️ ПИСАТЬ ТОЛЬКО ПО УКАЗАННОМУ КОНТАКТУ
-
Хорошо спасибо, а что насчёт визитор визы для ребенка , какие даты указывать в отъезде
-
Привіт, хлопці, як я можу надати відкритий дозвіл на роботу, коли приїду в Канаду? гостьова віза?
-
Привіт, “Work permit” - це дозвіл на роботу. По CUAET ви мали б отримати його в аеропорту прильоту в Канаді. По цій програмі ( CUAET ) , українці отримували відкритий дозвіл на роботу ( open work permit) на три роки. Чи ще видають їх зараз? Не знаю …
-
якщо ми прибуваємо до Канади з гостьовою візою, ми можемо подати заявку на відкритий дозвіл на роботу чи нам потрібно лише подати заявку на CUAET?
-
Ні, на жаль. Я приїжджаю туди лише за гостьовою візою, тому я не даю дозвіл на роботу, чи не так?
-
Нет. это гостевая вы можете прочитать на оф сайте, откуда я знаю потому что у нас чуть похожая ситуация у сына ему 16 лет нету CUAET и мы делаем туристическую визу и на основании того он получит плюс минус такую же самую как у нас , но лучше зайдите на официальный сайт и сами убедитесь что к чему .
-
Здравствуйте, какие документы нужны для кота по приезду в Онтарио ?
-
Доброго дня. Я подала заявку на візу в Румунії. Зараз отримала лист із запитом на паспорт від IRCC. Думала подати паспорт на вклейку особисто в Бухаресті. Але не знаю як це правильно зробити, чи потрібно попередньо записуватися щоб віддати паспорт. Можете будь ласка підказати як це правильно зробити? Дякую