UA to Canada CUAET
-
Если ваше одобрение пришло 4 февраля 2024 или позже этой даты, то внутри Канады можно подать на бесплатный work permit. Если до 4 февраля 2024, то получить разрешение на работу можно только при условии наличия этого письма. Его не обязательно распечатывать, но оно должно быть у вас в ЛК. Просите у ваших помогаторов проверить)))
-
В мене ще таке питання. , якщо я можу отримати дозвіл на працю, тоді як мені бути з дипломом, треба робити переклад (я так розумію це обов'язково), а ще що зробити з документами? Я за спеціальністю електромонтер, чи є в мене якійсь шанс знайти роботу хочаб підсобним робочим, поки проходитиму перенавчання? Мій тато - будівельник
-
Да, изучите какие лицензии нужны для вашей работы в той провинции куда вы собираетесь и как только приедете будете этим заниматься и параллельно искать работу. Часто берут на apprenticeship (ученики), это как подмастерье электрика будет, конечно зп у них меньше, но зато перспективы могут быть хорошими
-
Прошу підписати петицію до Кабінету Міністрів України ❗️ Розблокувати видачу документів чоловікам 26-60 років в ДП «Документ» закордоном Скажу честно, наврядчи це вирішить проблему, але ми зможемо привернути увагу ЗМІ та у випадку успішного збору отримаємо офіційну відповідь від уряду, яку зможемо використовувати потім для спілкування з міграційними службами країн, отримувати прихисток та "сірі" паспорти. Це займає 1 хв, авторизуватись через Bank ID або Дію. Всього 25 000 підписів. Поширюйте, просіть підписати друзів та родичів. Дякую!
-
Все верно Полина написала. Участники чатов говорили, что год нужно отработать учеником и потом можно получить лицензию. Когда будете искать информацию, почитайте / поспрашивайте, нужно ли будет от работодателя подтверждение Вашего этого года в качестве ученика. Если я правильно помню, то работодатель даёт какую-то бумажку.
-
Я так понимаю, Вы едете не только на WP, а в надежде на PR. Чудится мне, мастер маникюра не приведет Вас к основаниям для получения PR. Пока Вы не уехали, изучайте провинциальные программы, найдите подходящую и езжайте именно в ту провинцию, от которой потом захотите получить номинацию.
-
Вибачаюся, в мене є ще таке питання - у якій сфері діяльності в мене більше шансів знайти не погану роботу, якщо я маю досвід роботи електриком 18 років ще є досвід роботи майстром манікюру більш 10 років, і ще швачка (цього досвіду не дуже багато, усього кілька років, був свій бренд спідньої білизни. Одяг теж можу шити )?
-
обычно ее дают до конца действия паспорта
-
t.me/UAtoCanada/282943