UA to Canada CUAET
-
Тоесть если у меня cueat wp , то по приезду, я получю только обычный work permit?
-
Веду набoр пaртнеров, комy интeресна доп пpибыль на диcтанциoнном фоpмате, тoлько сoвершеннoлетние, все подpoбности в личныe сooбщения
-
Админы в спячке 🙈
-
🎱Н0вая нuша, к0т0рая нап0лнuт кармаn на 0тдых этuм лет0м ▪️Паssuвный и стабuльный dохоd ▪️Dальнейшuй d0ступ к будущuм пр0еkтам ▪️06учаем ▪️Сл0жн0сть 4/10 ▪️Старт0вый капuтал В0зраст не главн0е, главн0е мышленuе в эт0м в0зраsте АКТУАЛЬН0 Т0ЛЬК0 Д0 25.07 @artkrulov77
-
🎱Н0вая нuша, к0т0рая нап0лнuт кармаn на 0тдых этuм лет0м ▪️Паssuвный и стабuльный dохоd ▪️Dальнейшuй d0ступ к будущuм пр0еkтам ▪️06учаем ▪️Сл0жн0сть 4/10 ▪️Старт0вый капuтал В0зраст не главн0е, главн0е мышленuе в эт0м в0зраsте АКТУАЛЬН0 Т0ЛЬК0 Д0 25.07 @artkrulov77
-
Щодо виїздів за кордон якщо вже працюєш для pr та скажімо на вихідні поїхав в Штати,не в офіційну відпустку,а на законні вихідні,можуть бути якісь проблеми?
-
Дякую , але може буде таке що не впустять назад ?
-
Привіт 🙋🏼♀️ хочу поїхати додому , на похорони як думаєте якщо є віза і перміт, і два роки не їхала нікуди , можуть анулювати ?
-
нет, не вызывает. это ваше дело, когда и куда ездить
-
Я не про в'їзд назад,то зрозуміло,а про те чи не викликає це питання при подачі на номінацію та потім на pr,що начебто виїхав під час праці?Дякую.
-
если у вас виза действует, чтобы обратно въехать - с чего вдруг?
-
Дякую,Костянтин!