UA to Canada CUAET
-
Сама по себе страховка не возобновится, если она не действует - надо заново подаваться. Подробности зависят от провинции
-
Доброго дня. Підкажіть, я приїхала минулої весни в Канаду по CUAET (березень 2023). Оформила все, але потім поїхала більше ніж на рік з Канади. Зараз повернулась (серпень 2024) Питання у медичній страховці. Страховка, яка була по CUAET оформлена - вона ж не діє, через те що я на більш ніж рік виізжала , вірно? Але я чула що вона поновлюється через якийсь час, якщо я тут знаходжусь в Канаді тепер?? Через який? Дякую
-
привіт! підкажіть будь ласка, якщо я подаюсь на стаді перміт по цьому посиланню, то чи я маю отримати стаді перміт з позначкою КУАЕТ? чи вони це не пишуть. дякую! www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/study-march-31.html
-
І якщо їхати до сім'ї,наприклад чоловік вже має перміт і працює в Канаді, і якщо нікого немає.
-
Доброго ранку, напишіть, будь-ласка,чи можна ще отримати ворк перміт по приїзду в аеропорті?
-
Подскажите пожалуйста кто знает, когда в следующий раз будут слоты на паспорт в консульстве Эдмонтона. Спасибо
-
Медосмотр проходила как только приехала в Канаду и получила сам ворк пермит. Просто выдали бумагу где написано что прошла мед осмотр. До этого не было потребности снимать ограничения. Я и знала что работать с детьми не пойду и не нужно было. Но вот недавно захотела открыть свой кружок для рисования с детьми и встал вопрос если открываю кружок сама на себя нужно ли снимать ограничения тоже .
-
t.me/UAtoCanada/313317