UA to Canada CUAET
-
Т.е. 5 месяцев еще даже документи не загружали?
-
Доброго дня. Підкажіть будь-ласка по строкам. Ми плануємо прилетіти в листопаді. В нас вже є WP з відміткою cuaet. Планую на початку зняти airbnb. Я так зрозуміла що без кредитного рейтингу на довгострок житло не здадуть. Як думаєте скільки часу займе оформлення OHIP, SIN, банковської картки, та вирішення питання по кредитному рейтингу ? Пару тижнів, місяць чи більше? Хочу приблизно розуміти на скяльки брати тимчасове житло.... Розумію що у всіх по-різному, но може хоч якісь рамки є) Чи взагалі не паритись за той рейтинг і шукати житло де без нього здадуть? Дякую
-
були) прилетіли у відпустку, отримали перміти, повернулись до європи розпродати добро, закрити справи і вже переїхати повністю)
-
медкомісію зробили у європі, а сін не отримали, так. Нам сказали що його можна отримати в будь-який момент. Сподіваюсь так і буде 😕
-
дякую, зрозуміло 👌 сподіваюсь пощастить)
-
в Португалії наприклад часто треба "гарантор", який за тебе візьме відповідальність, чи на декілька місяців наперед платити. Цікаво яка система в Канаді
-
о, це добре. Цього буде достатньо для пошуку довгостроковго житла? Взагалі на що канадці дивляться? їм буде достатньо якщо ми інвойси по зп покажемо, наприклад?
-
Спасибо за информацию, не знала об этом. А не подскажете, как визитор потом без офицеров ребенку продлевать? У него он в сроке на 5 месяцев остается на момент повторного въезда. Ему делали по моему первому ворк пермиту, но я уже себе обновила, мой больше чем на 2 года, у мужа тоже. А у него получается скоро истечет. Его ж как несовершеннолетнего я не могу подавать по той процедуре , по которой подавала себе на новый wp? Надо ж видимо не дотягивать до последнего а заранее подать? Чтобы пока ждать новый несколько месяцев, его из садика не выгнали?
-
дякую!