UA to Canada CUAET
-
Ваш выбор зависит исключительно от вашего района. Например в Ванкувере лучший Novus, но он далеко не в каждом доме есть. Хорошие скидки можно получить, если использовать телефон и интернет от одного провайдера
-
при нескольких линиях тоже дополнительные скидки должны быть
-
Доброго дня. Чи можете ви будь ласка підказати . Вся сімʼя отримала work permit і нікому не потрібно здавати медичний екзамен окрім мами. Ми вже 2 роки тому коли приїхали в Канаду здавали його всі разом. Плюс вони вже надіслали мамі work permit теж але все ще сказано що потрібно пройти medical exam . Чи знаєте Ви чому це так і чи нам справді потрібно його проходити? Дякую велике !!!!
-
что именно сказано во втором письме? возможно вам просто надо отправить им medical report с уже пройденного медосмотра
-
баллы какие? в Канаде десятки программ, в каждой свои баллы
-
Допоможіть будь ласка розібратися в ситуації. Нещодавно мій племінник (17 років) прибув до Канади один, без батьків. Прикордонник в першому аеропорту Канади поставив йому лише штамп у паспорт (не було видано ні стаді перміт, ні ворк перміт). Сказали, що після того, як пройде medical exam, можна подаватися на ворк перміт онлайн. Medical exam племінник пройшов уже, а як саме подаватися онлайн на перміт, не знаємо. Я теж знаходжусь у Канаді, ми намагалися знайти необхідну інформацію на сайті Canada.ca, але не можемо зрозуміти, що треба робити. Буду вдячна, якщо підкажете, як саме подаватися (не розумію, це нова аплікація має бути?)
-
I want to appreciate my trading account manager for helping me achieve all my life goals, now I'm earning $65,410 monthly, living on my own apartment, having a good life with my family, Making massive income more than my current job, all with the help of 👇👇👇👇👇
-
исход зависит от того, какую заявку он изначально подавал по CUAET, и когда она была одобрена. если он отмечал, что хочет работать - WP ему дадут, но тогда его должны были дать еще на границе. если не отмечал и приехал в Канаду после 31 марта - возможности получить/продлить ворк пермит через новую заявку у него нет, если только первая заявка не была одобрена позже 4 февраля этого года
-
напишите им запрос в кризис-форму с этим вопросом. учитывая, что новый пермит уже выдан и так, это странно