UA to Canada CUAET
-
Ви, хлопці, чудова група, на жаль, я не українець, але моя дружина українка, і мій син теж. Тому я не розумію, що тут написано. Сьогодні юрист сказав мені, що IRCC почав перевіряти людей у грудні Шафи для ПМЖ. Якщо буде така хороша новина, я буду радий почути її англійською або українською, можу перекласти
-
Доброго вечора, спільното! Плануємо подаватись на РR по програмі Skill worker oversees. Чи є взагалі різниця по якій професіі подаватись, відпрацювавши півроку? Чи може подаватись людина з низькокваліфікованою професією такою як housekeeper? Наперед дякую!
-
эти инструкции касаются главным образом пометки "not authorized to work in child care etc" в связи с непройденным медосмотром. пометку CUAET и ставят, и не ставят, разные случаи бывают
-
то, что вы цитируете выше, говорит совсем о другом
-
Якщо візу було видано до 04.02 все на розсуд офіцера
-
Доброго дня, прошу підказати хто знає. Відповідно до інструкцій візовий офіцер в аеропорту повине видати OWP з поміткою "CUAET" для тих, хто має letter of introduction, виданий до 4.02.2024 та прибуває вперше після 1.04.2024 + не пройшов IME. Справді ставлять помітку, чи практика відрізняється\на розсуд офіцера? P.S.: Прилітаємо в Торонто Пірсон. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/service-delivery/post-march-31-ukraine.html