UA to Canada CUAET
-
Здравствуйте, если я подаюсь на pr , у меня ребенок (3 года) , если его не подавать , по истечению его visitor record он может тут находится если у мамы есть pr ? (Не подаю его, потому что нет разрешения на иммиграцию от отца, и будет ли оно - неизвестно)
-
t.me/+DO0LA-JOkfAyZTEy Бесплатный телеграмм канал о детской/подростковой психологии. Много полезной информации для Вас и Ваших детей 🩵💛
-
Подскажите пожалуйста. Если у меня виза до 31.03.2025 иогу ли я приехать и получить ворк пермит(письмо есть). Потому что находил где то инфу что если меньше чем пол года то могут вообще не пустить. Спасибо.
-
Важен срок действия паспорта а не визы
-
Привіт, хтось проживає в Квебек провінції? Порадьте контакти місцевої служби з захисту прав орендарів чи щось таке. Ще 23 вересня я зконтактувала з менеджментом будівлі за осине гніздо в стіні. Прийшов тоді манагер,попшикав в дирку зальоту рейдом і сказав,що тепер збс вода і ос не буде. А оце похолодало і вже 5 днів під ряд щодня, якщо закритий балкон і вікно, я знаходжу мінімум одну здорову осу в квартирі,яка дуже хоче на волю. Вони вилітають звідкись з середини квартири (чи то кухонна вентиляція,чи то діра під раковиною на яку забили і забули,чи то десь в них ще є свій вихід я хз) і льотатю. В мене дитина і тварини які я не знаю як зреагують на укус (особливо пес,який любить ловити літаюче). Я написала менеджеру ще 7 жовтня ввечері, щойно ми зловили першу літаючу пакость,але звідти ні відповіді ні привітання. Телефон то на голосову переводить,що він десь відсутній,то просто бо трубу не взяв. На сайті через форму зв'язку теж тиша і мене це напрягає, враховуючи,що вартість оренди десь на 35% вище ніж тут по району впринципі,а умови не те щоб сильно хороші. Проблема,що знайти щось нове зараз з моїм зоопарком анріл,а тримати весь час відчинені балкон і вікно це дуже не рентабельно
-
www.tal.gouv.qc.ca/en/
-
Добрий день! Якщо я на момент подачі на ПР в процесі розлучення(документа про розлучення ще немає), що мені писати в анкеті: заміжня, розлучена чи сепарація? Чи можна буде якось додати до моєї справи свідоцтво про розлучення вже після того, як я відправлю анкету? Дякую!
-
вы же уже спрашивали и вам уже подробно отвечали