UA to Canada CUAET
-
добрый вечер. ситуация следующая. решили съехаться с девушкой, у нас по 1 ребёнку, пока не в браке. получаем детские каждый на своего ребёнка. сумма годового дохода на 2х - около 80 тыс дол. вопрос: если мы сьезжаемся, влияет ли это на выплаты gst/hst и по карбону? заранее спасибо за ответ
-
Доброго вечора Приїхали до Альберти, а куди податися за всіма документами ?
-
от того, что вы просто по одному адресу начнете жить, в вашей налоговой декларации ничего не изменится. если вы в ней поменяете семейное положение и начнете подавать совместные декларации - другой вопрос. имеет ли смысл это делать - зависит от всего. в любом случае, чтобы в декларации можно быть указать хотя бы common-law marriage, вам надо прожить вместе хотя бы год
-
Так не мог бы кто то помочь, как начать и с чего начать в Канаде ? Спасибо
-
Дякую
-
www.ua2canada.info/checklist_ab
-
Дякуємо за кожну молитву і кожне слово підтримки зібрати залишилося не так багато, але все ж зібраного невистачає . Я Вірю ,що ось ось і моя мрія і потрібність Сашулі зможе бути реалізовані. (проведено 2 останні операції, ще одну ногу ампутовано)кожна гривня на вагу золота. відновити функції буде важче якщо відкладемо покупку ліжка а потім і протезування( на яке напевно теж прийдеться організовувати збір, держава закрилася довідками, то одні то інші, а як уже всі документи зібрали то виявляється виплата відбувається на протязі року, такого часу у нас немає. Але нічого, ідемо вперед. @Yaroshenko69 (мій Телеграмм) PayPal [email protected] Реквізити в групі або в особистих повідомленнях( через шахраїв, за для збереження безпеки, номер карти не публікую) t.me/+ReNjBI_mppYwYmMy
-
Хочеш стати успішним фотографом, який знімає красивих людей, подорожує на зйомки, знайомиться з цікавими людьми та заробляє на своїй творчості? Запрошую тебе приєднатися до навчання з фотографії, де я навчу: - Як працювати з фотоапаратом та створювати професійні кадри - Основам фотографії та правилам композиції - Професійній обробці фото, яка економить час - Як назбирати швидко портфоліо - Яку вибрати камеру - Як знаходити клієнтів та заробляти на зйомках Навчання побудоване так, щоб ти міг швидко освоїти всі необхідні навички і почати заробляти на улюбленій справі. Пиши мені в директ, і я розкажу всі деталі! • Пам’ятай що вивчення цієї професії може забезпечити в тебе впродовж всього твого життя
-
Всім привіт, підкажіть хтось подавався на гуманітарну програму? Хочу дещо спитати про заповнення тревел хісторі