UA to Canada CUAET
-
t.me/UAtoCanada/313317
-
Доброго Дня! Прилетів в Quebec, збираюсь на днях відкривати медичну страхівку RAMQ/card Maladi, чи працює ще безкоштовна страхівка для Українців по візі Cuaet?
-
Вітаю всіх. Вибачте, що турбую у вихідний день, але маю два запитання стосовно заповнення документів по програмі возз’єднання сім’ї 1. У формі IMM0190, чи потрібно ставити відмітки лише в тих розділах, які стосуються моєї аплікації та де я надаю відповідну інформацію? 2. Щодо історії подорожей: якщо батьки летіли з Бухареста до Калгарі та перебували в Бухаресті менше ніж 1 день, чи потрібно це вказувати у travel history? Мета поїздки була транзит. Буду вдячний за поради від тих, хто вже проходив цей етап.
-
1) в первых строках этого документа сказано: "As you work through the steps, check box for each applicable item". отмечать не относящиеся к вам пункты очевидно не надо. 2) если проходили границу при транзите - надо. если нет - нет
-
Нужно уточнять, но модификация пусков точно была, дальность полета первого пуска была более 100км. Удары были по разным районам. Уже есть первые пострадавшие, работы спец служб продолжается. Рекомендую включить оповещение от канала и следить за ситуацией чаще, таковы реалии сейчас нашей жизни.
-
Здравствуйте. Заполняю на PR (PNP SWO). тут сказано "Если вы живете в стране, отличной от страны вашего гражданства, приложите ксерокопию вашей визы для страны, в которой вы в настоящее время проживаете." если я сейчас живу в канаде можно ли мyе прикрепить просто Single Journey travel document (SJTD) или же надо обязательно сделать визу для этого?
-
У вас же на SJTD виза должна быть наклеена - ее и приложите
-
Доброго дня! Хотів би уточнити важливе питання: 1. Чи є обов’язковим завантаження українських внутрішніх паспортів у процесі подання на возз’єднання сім'ї ? 2. Також чи необхідно перекладати всі сторінки, де є якась інформація? Чи достатньо перекласти лише першу сторінку з основними даними? Заздалегідь дякую за відповідь.