UA to Canada CUAET
-
Доброго дня Підскажіть будь ласка Ми подались на продовження ворк перміту для мене і чоловіка,а також візітор рекорд для нашого трьохрічного сина . Сьогодні отримали вже всі документи ,але сину видали тільки до серпня 2025 року,так як у нього закінчується паспорт. Чи зможемо ми потім продовжити йому візітор рекорд як тільки отримаємо його новий паспорт ? Чи як нам правильно зробити ? Буду вдячна за будь яку інформацію.
-
Ми подавались ще 30 березня 2024 року коли жили в Онтаріо Отримали тільки зараз,через 6 тижнів мають прийти по пошті,зараз живемо в New Brunswick,Moncton
-
Спасибі ☺️
-
Доброго дня шановні!Таке питання, можливо хтось чув про такі випадки, мій брат на момент отримання візи був 17 річний і не робив біометрію, батьки в останній момент відмовились їхати і брат залишився з ними, зараз йому 18 років у нього віза v-1 без біометріі і він дуже хоче приїхати до Канади, але на скільки я розумію без біометричних даних він заїхати не може?що робити у такому випадку? Буду дуже вдячна за допомогу 🩵
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/contact-ircc/web-form.html
-
Почему вы решили, что он не сможет заехать без биометрии?
-
Привет, у меня специфический вопрос по PR, может, кто-то подскажет 🙂 Я подала заявку 10 октября (потому что уже полгода как была создана заявка), и на тот момент у меня не было marriage certificat, поэтому прикрепила marriage declaration 📜 😳 И как только submit application, на следующий день пришёл сертификат.... Но вроде бы уже нельзя менять аппликацию в кабинете... Пока что никакого письма не приходило, но можно ли как-то отправить им к этой заявке или ждать request? 🤔
-
нет, не будет
-
делать биометрию = сдавать отпечатки пальцев для получения визы. виза у него уже есть.