UA to Canada CUAET
-
Добрий вечір! Маю таку ситуацію. Наразі у мене є стаді перміт та навчаюся в коледжі в Торонто. Перміт дали до закінчення старого паспорта, бо там була віза, тобто до 2026 року. У мене є ще інший паспорт, який спливає 2034. Щоб подавати на продовження стаді перміту чи треба також робити візу в новий паспорт? Якщо ні, то чи можна буде вʼїжджати в Канаду суто по стаді перміту без візи в новому паспорті? Дуже дякую за відповідь!
-
Дякую дуже!
-
Доброго ранку! Підкажіть будь ласка як продовжити CUAET Visa якщо паспорт діє до 2027го року. Я так розумію, що продовження візи можливе до 31.12.2024. Чи можна буде продовжити візу ще на 3 роки, якщо паспорт закінчиться? Чи ї дадуть тільки на період дії паспорту? Щоро дякую :)
-
визу никак не продлить - ее можно только новую получить. в любое время, не до 31.12. дальше периода действия паспорта ее никогда не дадут. если вы про продление пермита - это другой вопрос
-
Можно получить новую визу. Всегда, в любое время. Дольше срока действия паспорта никакой документ получить нельзя. Получите новый паспорт - сможете получить новую визу
-
Если в данный момент нет ворк пермита, то на него податься уже нельзя. Подача на стади пермит является полностью независимой и ничего не меняет в этом вопросе
-
На стади пермит может, если поступит в вуз. На ворк пермит нет, если сейчас его нет
-
Если найдете такие общие основания - покажите плз
-
Анастасия, тебя заблокировали (spam) Слишком высокие обещания дохода без конкретики и призыв к личным сообщениям.
-
t.me/+JjVqBa8B5TNkNTJk Are you willing to give a try to this platform, because this platform is the best among the best is paying real fast no extra charges needed before getting your money just click on the link and contact admin with just $300 you can earn $6,200 in just ten hours of trading link is above this message. Or kindly click on view group.