UA to Canada CUAET
-
Дзвонила в консульство, вони не відповідають, не можу знайти де ще можливо продовжити паспорт
-
Підкажіть будь ласка, в кого закінчується паспорт і знаходиться в Торонто, як ви змогли продовжити паспорт і чи є взагалі можливість це зробити в Торонто?
-
Дякую
-
👆🏼 вся детальна інформація є завжди на сайті Консульства😌
-
toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/pass/konsulskipitannyav64011ee78127a
-
The wait time is approximately two years anyway, I would suggest being patient and wait to hear.
-
Тим хто ще заїхав в Канаду до 31 березня 2024 року, чи потрібно оплачувати fees на ворк перміт продовження? Чи ми ще підпадаємо під exemption from fees?
-
Надо оплачивать
-
Добрий день, підкажіть, квитанцію про оплату яким чином відправляли? Ми оплатили, відправили, сьогодні повідомили, що немає квитанції !!! Тому відмова. Як діяти в такій ситуацію?
-
Якщо work permit закінчується в квітні чи можу я податись на продовження 30 березня? Чи є правило, що потрібно подаватись за місяць до закінчення?
-
с дня подачи и до момента рассмотения анкеты сохраняется текущий статус
-
Self employed, на період розгляду статус worker зберігається
-
Але знову ж неясно скільку часу знадобиться ircc для виготовлення перміту… як ви будете працювати, якщо старий вже expired, а нового ще нема?
-
Сказано, що 30 днів
-
можно в любой день що окончания
-
Вопрос не будет ли это нарушением если податься на новый wp за 2 дня до окончания старого, а не за 30 дней, как они пишут на сайте?
-
вы спросить или рассказать, как надо? делайте так, как считаете нужным, если вы не согласны с тем, что податься можно на новый пока действует предыдущий, но не после дня окончания.
-
Дякую за корисну інфу
-
Это я планирую, как делать в марте, если wp до апреля.
-
Если до конца пермита осталось два дня, и за 30 дней вы податься уже не успели, то какие у вас варианты? Не подаваться вообще?
16 Jan 2023, 06:08
33 minutes ago