UA to Canada CUAET
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка... 1. Я з окуп тер. 2. Візу зробив 10.2022р. 3. Віза Worker (W-1) Дійсна до 10.2025. Питання: Чи можу я зараз приїхати та отримати воркперміт, а моя сім'я приїде пізніше. Чи отримає дружина ворк перміт (у неї теж воркер) - чи є якісь тимчасові адекватні і нормальні притулки? - на одну дорослу особу чи вистачить +- 7-8т $ на перший час, що би знайти роботу. З англ мовою все норм... (Не супер, але норм)
-
Дякую. А ще питання: 1. Теоретично в жовтні подовжити візу можливо буде? 2. Якою авіакомпанією, та звідки (Польща, Чехія Німеччина) дешевше летіти? Та якщо з пересадками, чи потрібна віза на ті країни пересадки? Там же ще авіа квиток +-1к$ вартує, так?
-
Добрый день. Как получить медстраховку на ребенка (визитом виза)?
-
Добрий вечір! Можливо в когось була схожа ситуація, маєте інформацію і можете допомогти🙏 Ворк перміт закінчується вересень 2025 року, два тижні назад подалася на продовження ворк перміту. Але! зараз хочу піти на роботу в дитячий садочок ( в попередньому обмеження не зняла, хоча медогляд ще відразу пройшла ) і відповідно потрібно ворк перміт із знятими обмеженнями. Розумію, що новий ВП чекати ще декілька місяців і щоб не втрачати можливості (бо дуже потрібна робота) маю думку поїхати на кордон і щоб мені на місці зняли обмеження. Чи буде вірне рішення? І чи потрібно щось онлайн до того роботи ( щоб зря не їздила, бо це все таки час і кошти ) розумію , що офіцери можуть відмовити , але щоб з моєї сторони було все ок. Підкажіть, хто їздив нещодавно на кордон або чи була схожа ситуація? Дякую за інформацію!
-
Так