UA to Canada CUAET
-
Вас понял, спасибо
-
Всім привіт! Маю таке не типове питання,чи хтось стикався з проблемою що прострочив restoration status? Подався на ворк перміт і доки чекав його вийшов час. Якщо хтось може проконсультувати по WP,напишіть будь ласка.
-
Мені прийшла відмова по ВП так як я не заплатив(хоча все було оплачено просто в них якийсь збій був і вони не бачили оплати),я вислав їм ще раз чек про оплату,отримав мейл щоб знову податись на ВП,але я вже не можу цього зробити тому що пройшло більше 90 днів
-
Привіт) Це зверху пише вам мій чоловік Він просрочив термін подачі на відновлення статусу (
-
Статусу який дає ворк перміт
-
Так я це розумію,але мій ворк перміт закінчився 31 липня,а рішення про відмову по новому прийшло 29 жовтня,до того в мене був тимчасовий ворк перміт який вони висилають автоматично. А зараз якщо я хочу знову подати на вп,мені кажуть що restoration status expire 90 days,please leave Canada)
-
вы выпали из статуса только на неделю, а не на 90 дней. вы все еще можете подать на новый вп, но с восстановлением статуса - это "часть" анкеты на вп. если не чувствуете в себе силы сделать это самостоятельно, то рекомендую сделать это с иммиграционным консультантом
-
Тиждень
-
кто вам говорит? из ваших комментариев я делаю вывод, что вам все таки лучше подать на новый вп и восстановление статуса с помощью иммиграционного консултанта, тк есть риск того, что вы или не сможете сами податься, или сделаете что-то не так, а в вашей ситуации шанса на ошибку нет.
-
Типу форма на сайті ircc далі не пропускає,для подачі нового ВП
-
Ні, здається в монобанку треба обов'язково забирати картку. ПУМБ відкриває онлайн.
-
Вони можуть вислати за кордон