UA to Canada CUAET
-
Ці дати були указані в інтродакшн леттер
-
Так там написано продовження статусу на загальних умовах. Може хтось знає що це за умови ☺️
-
Не в курсі за продовження по тим хто вʼїхав після 31.03.2024, ті хто до цієї дати можуть подати на продовження. Думаю з часом дадуть можливість продовжити і тим хто після 31.03.24. У вашому випадку, не зрозуміло, чому видали на 1 рік, якщо паспорт дійсний більше року. Мабуть треба уточнювати це у IRCC, або хто в групі ще підкаже
-
Анастасия, тебя заблокировали (spam) Сообщение содержит призыв к сотрудничеству и заработку, что часто связано со спамом и мошенничеством.
-
Скажіть будь ласка, якщо я заповнела анкету на візу, через ircc, і в конце анкети не має форми 5257 . Може я щось не правильно зробила
-
Вітаю! Пiдскажiть чи були прециденти купiвлi кондо в Торонто без сплати NRST по вiзi куаєд.
-
Добрый день, подскажите, пожалуйста, многие сейчас слышу подаются на pr по гуманитарной программе, кто-то проходил уже эту процедуру и какой результат? Говорят по провинциальной программе сложно получить pr. Поделитесь опытом, новостями, пожалуйста. Спасибо!
-
Якщо подовати на візу,надо ставить галочку на 6 місяців більше іли меньше, якщо ти живеш в Канаді