UA to Canada CUAET
-
Чи хтось буде найближчим часом летіти по foil-less visa до Канади? Дайте знати будь ласка як виглядає продовження перебування по закінченні строку дії цієї візи. Особливо тим, хто без ворк перміту старшим людям, які точно не зможуть працювати((
-
Фига се дискриминация. Наоборот помогают вам быстрее попасть в Канаду. Так и это не нравится 😞
-
Супер спасибо, пойду искать билет
-
Привіт!
Друзі кому прийшла foil-less visa і ви все ж вирішили вклеювати фізичну, то :
1)на, який термін вклеяли?
- Що там пише? Одноращовий вїзд чи мульти?
Прохання написати саме тим хто вже отримав на руки після листа про foil-less visa. Дякую.
-
Камон, з точки зору Канади візу дають не із-за того, шо ми такі хороші, а для того, щоб пошвидше перебратися в безпечне місце від війни. Але дехто і тут зраду "найшов"...
-
Прочитайте уважно про що йшла мова. Мова йшла про те, що дехто пише про необхідність заводити ще одну заявку особам, які летять до Канади по foil less, для того, щоб отримати вклеєну візу в паспорт по приїзду в Канаду. Скоріш за все, цього робити не треба, оскільки ця процедура повинна відбуватися в Канаді так само, як і тут в візових центрах на території Європи.
-
хм, ещё вопрос по билетам, а прямого нет? из польши, что б без пересадки,
-
Справа в тому як продовжити її цю візу в середині Канади? Якщо не має WP((
-
Из варшавы лот прямой
-
Чого ви не хотіли їм зробити ворк перміт? То не важливо ж чи вони будуть працювати. То ж просто дозвіл. І точно більше плюшок, ніж просто візітор статус
-
в мене так само. це з цим апрувом можно виїхати до цієї дати - expiry date 10/19/2022. В паспорт повинні поставити нормальну візу
-
Не хотіли обманювати на самому початку уряд(( знаю наперед, що не буде бабця працювати, бо вік і хворіє. Спробуємо мабуть їй вклеїти візу.
-
Скажите а все паспорта летят на вклейку в Лондон? Просто пытаюсь по срокам понять, если самом бросить в ящик..
-
кусается цена конечно..
-
Это вы еще в Канаду не прилетели
-
Нет, люди отписывались, что у кого-то летали и в другие страны
-
Ну в смысле он по-любому куда то полетит? На месте они не вклеивают?
-
Насколько я поняла Нужно будет заново заполнять анкету и подавать заявку. Не просто прийти в визовый и вклеить
-
Не знаю правда ли, но до 31 мая скидка на польский лот 30% для украинцев, только читала…
-
ух ты, какая чудесная новость. Спасибо
28092/287628