UA to Canada CUAET
-
друзі, хтось може підказати процедуру вклейки візи в паспорт? ми в Канаді, оновила дитині візітор рекордс. подалась через сайт на вклейку візи, сплатила, чекаю запит на паспорт. скоро виліт в Європу. може щось не те роблю? або можна прискоритись? Едмонтон
-
Бо початково з бухгалтером ми вказували це як канадський селф емплоймент та списували витрати з нього, але це дивно мати можливість списати там і там витрати
-
Привіт, Стосовно декларації за 2023 подав прибуток польського ФОПа, як foreign business income як other income (13000). Не вказував за селф емплоймент в інших боксах. Пенсійний фонд відповідно не сплачував. Сплатив різницю податків. Пройшов лист на дозапит документів. Додав все необхідне. За місяць прийшов опитувальник, де мене запитають чотири питання з підвохом: 1. Чи я селф емплойд (вид такого бізнесу теж рахується) 2. Чи я іноземний працівник 3. Чи я звичайний канадський працівник 4. Інші, де говориться що якщо це не самозайнятість, іноземний емплоймент, емплоймент то просять додати деталі Am I screwed?
-
так, тому й не вказували Вказали лише other як foreign business income Звичайний бокс для селф емплоймент порожній Витрати не вираховували Просто питання чому податкова тепер пробує щось з того ще витягнути таким опитувальником та чи вказувати в 4 пункті знову, що це foreign business income?
-
как вы могли одновременно это указывать и как канадский self employment, и foreign income? я уверен, что вопрос как раз в том, что вы местные расходы вычитали из foreign business income
-
До речі, ще підвох у тому що запитують чи це селф емплоймент зарепортаний на 13000 (де other income вказано foreign business income) По суті ФОП це і є селф емплоймент, але це іноземний
-
Тоді можливо просто вказати в 4 пункті, як інше знову що це foreign business income?
-
если будут считать - уточните, что это зарубежный self-employed income
-
Гадаю, що вони будуть вважати, що це локальний self employment У такому випадку докинуть ще пенсійний фонд
-
чем не подходит вариант ответа номер 1?
-
я не видел вашей декларации, и не видел оригинала письма, но если вы уверены, что пункт 1 вам не подходит, то укажите, что это foreign self-employed income. если вы укажете foreign business income, это не добавит никакой новой информации и просто приведет к еще одному такому же запросу