UA to Canada CUAET
-
Друзі Підкажіть будь ласка Заповнюємо заявки на PR AIP У першій формі питання про дітей Ситуація така, що візітор рекорд та віза CUAET на Перуанський паспорт, але він закінчується у травні 25 го року Але є ще українські паспорти до кінця 26го року Так от питання, у заявці треба писати паспорт який має довший строк? Дякую
-
Подать тот паспорт, по которому заехали в Канаду. Приложить новый паспорт в документах и LOE к этому паспорту (указать что у него срок более поздний поэтому если можно его взять за основу) Я бы так сделал. Лучше подождите ещё ответов. Я пока сам изучаю процесс подачи.
-
автоматически сравнивает и показывает
-
конечно показывает. со всеми
-
Ваш надійний партнер у вирішенні документальних питань! 🔹 Оформлення водійських прав Швидко, якісно та офіційно. 🔹 Ставимо на облік Вирішуємо всі нюанси без зайвих турбот. 🔹 Вирішення питань із документами за кордоном Працюємо з різними країнами та знаходимо найкращі рішення. 🔹 Усунення проблем із резервом Допомагаємо впоратися навіть зі складними ситуаціями. 🔹 Отримання QR-коду Просто, зручно та без зайвого клопоту. 💼 Ми гарантуємо: • Індивідуальний підхід до кожного клієнта • Оперативність і професійність • Конфіденційність ваших даних 📞 Зв’яжіться з нами просто зараз і отримайте надійне вирішення ваших питань!
-
Відчуваєш, що твої фото не передають ту красу, яку бачиш насправді? Стільки разів намагався зловити ідеальний кадр, але все виглядає «не так»? Хочеш навчитися створювати світлини, які будуть захоплювати інших і приносити дохід? Я допоможу тобі пройти цей шлях. На моєму курсі ти зможеш: • зрозуміти камеру з нуля і навчитися використовувати її можливості на 100%, • обробляти фото, щоб вони виглядали професійно, • працювати з клієнтами і будувати портфоліо. Це не просто уроки — це реальний результат, який ти побачиш у своїх роботах. Всього за кілька тижнів ти станеш фотографом, якого хочуть бачити в своїй стрічці. Готовий нарешті втілити свою мрію в реальність? Пиши в директ!
-
да, WP выдают в аэропорту, как и раньше, если вы на него заранее подавались. если не подавались - нигде не выдают