Доброго вечора. Підскажіть, будь ласка: у чоловіка вкрали документи (паспорт, WP...) Зараз він виїхав з Канади, оформив новий паспорт - який тип візи відкривати (worker чи visitor), щоб заїхати другий раз в Канаду і можна було працювати? Дякую!
До кінця грудня стоїть термін подачі ворк перміту та як я зрозуміла на візу також. Зробила новий паспорт і буду подаватись на продовження ворк перміту, за скільки зараз в середньому обробляють заявки?
вне канады получение визитор визы.
украденный wp можно восстаносить по процедуре
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/application-verification-status-replacement-immigration-document.html
підкажіть будь ласка, якщо відправляти паспорт через Варшаву на Passport Request, скільки в середньому часу це займає аби отримати його назад ? Дякую
(стаді перміт, паспорт для продовження візи, оскільки поточна лише ще рік)
Привет, всем! У кого-то из вас работает связь lifecell? Хочу понять, это только у меня какие-то проблемы или оператор не предоставляет услугу роуминга. Спасибо заранее за ответ!
Ви можете поставити аплікуху і перевірити стан роумінгу там.
Також можливо у вас заборонений роумінг на рівні телефону або оператора.
Лайф працює в Канаді
пишите в лайф. такое было однажды, когда укр провайдеры передоговаривались с канадскими по роумингу. связи не было несколько дней, ни лайф, ли водафон. но водафон сейчас работает