UA to Canada CUAET
-
В мене питання скільки часу чекали на паспорт?
-
у вас какой-то конкретный вопрос? процесс подачи одинаковый для всех стран
-
Вадиме в двух словах - ні по якій. Зараз нема жодної спеціальної програми для українців. Тільки подаватися на візу на загальних умовах, як будь який іноземець. Тож якщо ви хотіли б емігрувати, вам треба детально вивчити програми які є, або знайти роботу заздалегідь і оформлювати робочу візу.
-
Всім привіт,чи хтось подавався на візу до Канади останнім часом у Варшаві?
-
t.me/UAtoCanada/259977
-
Ну я можу і відповісти : з Іраку, дитині яка має укр паспорт. У батьків є куает, ще щось треба добавити бо я думки читати не вмію і на сайт правління Канади не заходжу, а запитую у наших щирих і добрих українських людей, я вважаю так швидко і зрозуміло получити інформацію, як на мене
-
Скажіть будь ласка а скільки часу ви чекали на апрув по візі щоб висилати паспорт?)
-
t.me/UAtoCanada/323588
-
t.me/UAtoCanada/259977
-
-
Доброго дня, підкажіть в дітей продовжені паспорта чи можна подавати на ворк перміт та стаді перміт, дітям 11 і 16 років
-
в письме указано не это - там сказано, что вы можете продолжать работать как минимум полгода, если ваш действующий статус закончится за время рассмотрения. фактически это тоже не ограничение, просто после этого срока вам предлагается запросить новое письмо, если работодатель этого требует.